Overwatch'un 29. Kahramanı Ashe Oldu

"My Business, My Rules"

Overwatch'un 29. Kahramanı Elizabeth Caledonia “Calamity” Ashe'e merhaba deyin. Ashe, aynı ezeli düşmanı McCree gibi çılgın bir silahşör olacak.

Resmi siteden yayınlanan bilgilere göre Ashe, 3 farklı yeteneğe sahip olacak. Sizi bilmiyorum fakat kendisinin standart vuruş mekanikleri bana Hanzo'yu anımsatıyor. Silahının nişangahından baktığınızda daha net atışlar yapabileceğiniz Ashe, kaçış yeteneği ile pozisyonunu rahatça değiştirebilecek.

Yayınlanan sinematikte kahramının özellikle bu kaçma mekaniğine dikkat çekiliyor. Aynı yetenek ile kendisini havaya zıplatabilen Ashe, "360 derecelik MLG vuruşların" yeni kraliçesi olacak gibi. (Üzgünüm Widowmaker)

Dinamit yeteneği ile rakiplerini patlatan Ashe, yeteneğinin isabet ettiği herkesi bir süreliğine yakmaya devam ediyor. Yeni karakterimizin ultisi olan B.O.B, kullanıldığı bölgedeki rakipleri havaya savurarak onlara ateş etmeye başlıyor.

Şimdiden oldukça havalı bir karakter olacağı belli olan Ashe, yeni patch ile oynanabilir olacak. Siz Ashe hakkında neler düşünüyorsunuz?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum