Overwatch'un Yeni Yaması Oyunu Baştan Kurmanızı Gerektirecek

Neyse ki oyun çok büyük yer kaplamıyor

Normalde Blizzard oyunlarının büyük yamaları hard diskte iyi miktarda boş yer olmasını gerektirir ki Overwatch da bunlardan biri. Ancak bu sefer işler farklı, çünkü Blizzard Overwatch'un sıradaki büyük yamasının tüm oyunu baştan kurmayı gerektireceğini açıkladı. Bu yeni yama oyunun temellerini ciddi biçimde değiştirecekmiş, bu yüzden bunu sadece hazırda varolan dosyaları yamalayarak yapmak mümkün değilmiş. Çare? Oyunu baştan kurmak.

Blizzard sınırlı (veya yavaş) internet bağlantısına sahip olanları önceden uyarmak istemiş:

"Sıradaki büyük yama, oyun yazılımınını temelden değiştirecek yenilikler içeriyor. Yapılan değişikliklerin sayısı, mevcut içeriğin üzerine yamalayamayacağımız kadar büyük çapta. Bu sebeple de sıradaki yama yayınlandığında, yazılım bu değişiklikleri uygulamak için kendisini tamamen baştan kuracak. Bunun sınırlı bağlantıya sahip oyuncularımız için pek de ideal olmadığının farkındayız, umuyoruz ki bu duyuru gelecek güncellemeye hazırlanmanıza yardımcı olacaktır."

Neyse ki Overwatch bazı yeni oyunlar gibi 50 - 100 GB civarında yer kaplayan bir oyun değil. Overwatch'un baştan kurmak için yaklaşık olarak 13 GB'lık bir kurulum yapmanız gerekecek.

Henüz bahsi edilen bu büyük yamanın ne zaman yayınlanacağına dair bir açıklama yok, ama Blizzard muhtemelen şu başlıkta oyuncuları gelişmelerden haberdar edecektir.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum