Overwatch'un Yeni Kahramanı Echo'nun Çıkış Tarihi Belli Oldu

Saatlerinizi ayarlayın

Overwatch'un en yeni şampiyonu olacak Echo, açıklanan bilgileriyle hepimizi şaşırtmıştı. Herkesin destek rolünde beklediği karakter, oyunun temel mekaniklerini değiştiren bir DPS şampiyonu olarak geldi. Bir süredir test sunucusunda olan Echo, sonunda normal sunucular üzerinde de çıkış yapıyor.

Overwatch'un resmi Twitter hesabından gelen açıklama ile karakterin 14 Nisan'da standart sunuculara ekleneceği duyuruldu. Bununla beraber oyunun genel anlamda değişim süreci de devam ediyor. Geçtiğimiz ay Şampiyon Havuzu sistemini tanıtan yapımcı ekip, bu sistemi tüm modlarda uygulamaya başlayacak.

Echo ile gelecek bir diğer değişiklik ise Harita Havuzları olacak. Tam tahmin ettiğiniz gibi belirlenen haritalar birkaç haftalığına rotasyon dışında kalacak. Güncellemenin geleceği ilk hafta Paris ve Horizon Lunar Colony haritaları erişime kapanacak ve oyunlarda karşınıza çıkmayacak.

Valorant'ın kapalı beta çıkışı ile pek çok oyuncusunu rakibine kaptıran Overwatch, güncellemelere hız vermiş gibi görünüyor. Bakalım iki oyun arasındaki savaş nasıl şekillenecek...

YORUMLAR
Parolamı Unuttum