Oynaması Ücretsiz DVO MapleStory 2 Kepenk İndiriyor

DVO dünyasından bir kayıp daha

2018 yılında Batı ülkeleriyle buluşan, oynaması ücretsiz DVO MapleStory 2 için yolun sonu göründü. MapleStory 2 web sayfasında yapılan açıklamaya göre oyun 27 Mayıs'ta kapanacak.

Güney Kore'de 2015, Çin'de ise 2017 yılında yayınlanan MapleStory 2, çizgi film tarzı grafikleriyle dikkat çeken bir oyundu. Geliştirici ekip MapleStory 2'yi geliştirmek için ellerinden geleni yaptıklarını ama oyuncuların beklentilerini karşılayabilecek seviyede bir hizmet sunamayacaklarına karar verdiklerini söylüyor.

Oyunun mevcut durumu ve gelecek yol haritasına baktıklarında MapleStory 2'yi ayakta tutacak uzun vadeli adımları atmalarının mümkün olmadığı sonucuna varmışlar. Blue Meret ve Meso Token gibi parayla satın alınabilen 'oyun-içi para birimleri' artık satın alınamayacak ama oyun kapanana kadar devam edecek oyun içi etkinliklerde bu paraları harcayabileceksiniz.

Nexon Launcher kullanan oyuncuların 11 Aralık 2019'dan bugüne yapmış oldukları tüm harcamalar, Nexon Launcher'ın para birimi olan NX cinsinden iade edilecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum