'Oynaması Ücretsiz' The Culling'de Maçlar Artık Parayla Oynanacak

Dünyanın en saçma parasallaştırma sistemi olabilir

Xaviant, The Culling konusunda akıllanacak gibi görünmüyor. 2017 tarihli The Culling kısa sürede popüler olmuş bir oyundu ama Xaviant oyunun gelişimini yarıda kesip The Culling 2 diye bir şey uydurdu. 2018 yılında o korkunç The Culling 2'yi gördük. Oyunun Steam sayfası olumsuz yorumdan geçilmedi, oyuncular kelimenin tam anlamıyla oyundan nefret etti.

The Culling 2'nin oyuncu sayısı bir hafta içinde tek hanelere kadar düştü ve Xaviant oyunu Steam'den, PlayStation ve Xbox mağazalarından kaldırdı.

Xaviant'ın The Culling'i tekrar diriltmek istediğini biliyorduk ama bu sefer de karşımıza dünyanın en saçma parasallaştırma sistemlerinden biriyle geldiler. Hani güya oyunu oynaması ücretsizdi ya, artık oyun 6 dolar gibi bir fiyata satılacak. Bunda ne var diyebilirsiniz, sonuçta paralı hale dönen ilk oyun bu değil. Ancak bu 6 dolar size günde sadece bir 'ücretsiz' maç hakkı verecek.

Eğer başka maçlar yapmak istiyorsanız o zaman 2 dolar karşılığında yedi günlük bilet veya 6 dolar karşılığında otuz günlük bilet almanız gerekecek :) Xaviant bu sistemi yaratırken ne düşündü, The Culling ismini daha fazla nasıl batırabiliriz mi dediler orası meçhul.

Xaviant'ın bu gelişmeyi anlattığı YouTube videosunda şu an 440 olumlu, 20 binden fazla ise olumsuz oy var. Yorumlar da geliştiricilere lanet okuyan insanlarla dolu.

Xaviant'ı tebrik etmek lazım, oyunu daha yayınlanmadan öldürmeyi başarmak herkesin becerebileceği bir şey değil.

YORUMLAR
Ghost AssassiN
15 Mayıs 2020 17:32

Youtube'taki yorumlar videodan daha komik. :)

Feyling
15 Mayıs 2020 14:57

"Yemin ederim salak bu çocuk"

creepylord
15 Mayıs 2020 13:26

Komple ücretsiz olsa oynanacak bi oyun değil ki bu ya :D:D:D yazık vallahi emeklerine vakitlerine yazık.

Parolamı Unuttum