Oyungezer Dergimiz 2022 Nisan Sayısıyla Karşınızda

Square Enix: Bir fanteziden fazlası

Oyungezer dergimizin 174. sayısı ile karşınızdayız sevgili Oyungezerler! Dergimizin birazcık gecikme sebebi Nisan ayının ve bahar havalarının beraberinde getirdiği rehavet değil elbette, bu ay tatsız olaylar yaşadığımızdan (detaylarını Editörden köşesinde okuyabilirsiniz) biraz onun etkisi oldu diyelim.

Ama ufak bir gecikmeye rağmen yine dopdolu bir sayıyla karşınızdayız. Bu ayı kapakta da göreceğiniz üzere Square Enix'e ayırdık ve sizler için kallavi bir dosya konusu hazırladık. Bu keyifli dosyayı çok beğeneceğinize eminiz.

Tiny Tina’s Wonderlands, Ghostwire: Tokyo, Kirby and the Forgotten Land, Tunic, Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin, WWE 2K22 başa olmak üzere yine çok sayıda inceleme de sizi bekliyor. Bir de yine süper bilgilendirici, aklınıza takılan sorulara net cevaplar bulabileceğiniz bir NFT dosyamız var.

Bu ay ben de geçen ay Elden Ring'i inceleyemediğim için içimde kalan noktaları, defterime aldığım notları "Elden Ring üzerine düşünceler" adı altında aktarmaya çalıştım, benim için de güzel oldu :)

Bu ayki sayımızın kapağı şöyle:

Oyungezer dergimizin 2022 Nisan sayısına sahip olmak için yapmanız gereken tek şey her zaman olduğu gibi aşağıdaki özel sayfamızı ziyaret etmek:

Oyungezer Nisan (#174) sayısını buradan indirebilirsiniz

Artık alıştığınız üzere üzere formumuzu doldurduğunuzda derginizi indirebileceğiniz linkler anında email kutunuza düşmüş olacak ve dergimizin keyfini çıkarabileceksiniz.

Dergimizin önceki dijital sayılarına toplu halde ulaşmak için şu sayfayı kullanabileceğinizi de hatırlatayım.

Gelecek aya görüşmek üzere, iyi okumalar!

YORUMLAR
Aga92
16 Nisan 2022 11:56

E postadaki linklere basınca çalışmıyor. Bağla tıyı açamayanlar için bir link bırakıyordunuz, ondan koyabilir misiniz?

 

 

 

GwynBleidd
11 Nisan 2022 20:40

Oyyyy, Square Enix yazısını acayip merak ettim.

marrow
11 Nisan 2022 13:59

Eser selam,

Mail olarak gelen linklerde sıkıntı var sanırım. Bir de Magzter da göremedim yeni sayıyı.

Decypher
marrow
13 Nisan 2022 11:37

marrow selam,

Linkleri hep kontrol ediyor ve indirildiğinden emin oluyorum. Eğer sana gelen mailde bir sıkıntı varsa bana bir mail atar mısın, nasıl bir hata olduğunu görüp ona göre bakayım.


brutalis
marrow
11 Nisan 2022 17:09

Magzter'de ben de sikinti yasiyorum; gecen ay sayiyi satin alamadim, bu ay da sayiyi satin alabilmeme ragmen okutmadi. Register olmami istiyor okumak icin fakat register ekraninda takilip kaliyorum.

Duzeltme: Eski hesabimi bulup onunla giris yaptigimda problem duzeldi, sayiyi okuyabiliyorum. 


Parolamı Unuttum