Oyungezer Dergimizin 150. Sayısı Herkese Ücretsiz!

İndirme linkleri haberin içerisinde!

Oyungezer'in 150'nci sayısından hepinize merhabalar!

Bu sayıyı planlarken başka bir dünyadaydık, bitirirken bambaşka bir dünyada... Bizler de sizin gibi geçtiğimiz ay boyunca günlük alışkanlıklarımızın, çalışma düzenimizin, kendimiz ve sevdiklerimizle ilgili önceliklerimizin nasıl değiştiğini, değişmek zorunda kaldığını gördük. İrili ufaklı etkinliklerle kutlamayı planladığımız 150'nci sayımız da bu değişikliklerden nasibini aldı. Özel bir sayı planlamıştık ama bizim planladığımızdan daha özel bir sayı çıktı ortaya.

Mart ayı boyunca salgın sebebiyle yaşanan gelişmeleri izlerken dergiyi piyasaya çıkarma fikrinden giderek soğuduk. Derginin basımında çalışacak matbaa çalışanlarımız için de, poşetleyen kadın işçilerimiz için de, il il, bayi bayi dağıtımında görev alacak transfer ekibi için de, dergi almak için bayiye gidecek sizler için de tedirgin olduk. Bugünlerde karşı olduğumuz her şeyin bir tekrarınını yapmış olacaktık "Dergi çıktı, koşun alın!" deseydik. O yüzden dedik ki, bu sayıyı sadece dijital olarak yayınlayalım, poşet açarken, sayfa çevirirken virüs kapma ihtimalini sıfırlayalım. Bizden virüs kapacaksanız bile bir formatla halledilebilir bir şey olsun istedik! (Şaka yav, dosyalarda virüs falan yok.)

Madem zor günlerden geçiyoruz, madem imkanı olan herkes evinde, bu zamanları güzelleştirmek için çorbada bizim de tuzumuz olsun diye bu özel sayıyı bir de ücretsiz yapmaya karar verdik. Yapmanız gereken tek şey, aşağıdaki linklerden size uygun olanı seçip derginizi indirmek ve keyfini çıkarmak! Tek ricamız var, indirdikten sonra arkadaşlarınızla da paylaşmak isterseniz onları da bu linklere yönlendirin ki kaç kez indirildiğini takip edebilelim. Çünkü gerçekten merak ediyoruz sonucu!

Kolaylık olsun diye dergiyi üç ayrı kalitede sunduk. İstediğiniz kalitedeki PDF dosyasını aşağıdaki linklere tıklayarak kolayca edinebilirsiniz. Bir şeyler ters giderse destek için bize e-mail adreslerimiz üzerinden, yorumlardan ya da sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabileceğinizi biliyorsunuz.

Oyungezer 150 - Yüksek Kalite (278 MB).pdf

Oyungezer 150 - Orta Kalite (124 MB).pdf

Oyungezer 150 - Düşük Kalite (68 MB).pdf

Abonelerimizin bizi anlayışla karşılayacağını biliyoruz ama onlara da küçük bir duyurumuz var. Halihazırdaki tüm aboneliklerimizin süresini bir ay uzatıyoruz ki hak yemiş olmayalım. Bir de bugünler geçtiğinde bu sayıyı bir şekilde basmak gibi bir hayalimiz var. Evde yazıcılarımıza mı yükleniriz, ozalitçiye gidip abi yap bir güzellik mi deriz bilmiyoruz ama sınırlı sayıda basıp çok isteyenler ve koleksiyoncularla aramızda bölüşeceğiz. Hayal şimdilik...   

Dileriz bu zor günleri en iyi koşullarda ve sağlıkla geçiriyorsunuzdur ve gelecek ay yeni Oyungezer'in basılı sayfaları arasında yine buluşuruz!

YORUMLAR
Evilgod
18 Nisan 2020 20:14

inşallah baskılı çıkar çünkü koleksiyoncuyum ve her sayı var

Numenor
14 Nisan 2020 18:42

Çok güzel bi jest olmuş. Acaba matbaa baskısı çıktımı yoksa hayatımız normale dönünce çıkarıcak mısınız ? (Kolseksiyon Yaptığım İçin Soruyorum)

Decypher
Numenor
15 Nisan 2020 02:22

Hele bir hayatımız normale dönsün de :)


mmsemoli
13 Nisan 2020 20:01

Bana bu sayının matbaada basılmış halini gönderebilir misiniz?

 

varolmayansehir
11 Nisan 2020 06:50

Merhaba, güzel bir hareket olmuş... Teşekkür ederiz... Abone olan arkadaşlarımız sizi hep seviyordur, bu güzel harekete olsa olsa sevinmişlerdir... Oyungezer'i bir yerinden tutan herkes çok kültürlü ve anlayışlıdır. Eminim bundan... Sevgiler... sağlıklı günler...

ata.the.mimci
10 Nisan 2020 15:55

Harikasınız.Teşekkürler.

puraxays
5 Nisan 2020 22:38

Sayı inanılmaz dolu olmuş. Nostalji tadındaki derlemeleri çok seviyorum ki bu sefer biraz abartmışsınız. Çok çok iyi gözüküyor. Öte yandan harika incelemeler..vs içerik epey iyi. İyi denk gelmiş. Ellerinize sağlık. Bence bu sayı, oyun dergileri de nası olaki diyen gençler için bulunmaz bir nimet. Hazır evdeler. Onlara ulaştıralım. Hadi arkadaşlar elden ele bi zahmet :) 

Komodor
5 Nisan 2020 16:45

süper vizyon

-Ö-
4 Nisan 2020 20:31

Magzter'den dijital dergiye abone olmuş arkadaşlar, sizler de aboneliğiniz bittiğinde omer[at]oyungezer[nokta]com[nokta]tr'ye bir mail atın, sizlerin de aboneliğinizi bir ay uzatalım :)

Gilium
4 Nisan 2020 15:54

Gerçekten inanılmaz bir jest,bir aylık emeği öyle ücretsiz vermek  okuyucularınızla olan bağınızı belli ediyor,umarım daha yıllarca bu piyasada kalırsınız.Elinize gönlünüze sağlık.

NightBlade
4 Nisan 2020 13:27

Sizler harika insanlarsınız :) bu kadar üzücü ve yorgun geçen bir aydan sonra hem sizi sevenlere hem de sizi tanımak isteyenlere öyle güzel bir jest yapıyorsunuz ki ! Her sayınızda "iyi ki!" diyordum, bu ay "yaşam boyu iyi ki!" diyorum sizlere :)

crusader-35
4 Nisan 2020 13:04

LeveL,ProGamer dan Oyungezere takip hiç bitmedi benim içinde yaş olmuş 42,Dubek ile Serpil'i de hep yakıştırmışımdır,ve sonunda hayatlarını birleştirdiklerinde,hiçte şaşırmamıştım.Kalın sağlıcakla.

phenomenon
4 Nisan 2020 11:03

Hepinizi tebrik ediyorum, gönlünüze sağlık. Umarım bu vesile ile dergimizi diğer insanlarla da tanıştırabiliriz.

Magzter'den üye olanların da üyelikleri bir ay uzatılacak mıdır ?

Bir de Forumlar yeniden açılsa ne güzel olur.

creepylord
3 Nisan 2020 22:13

Ellerinize yüreğinize sağlık. Teşekkürler.

theL0rdofnoob
3 Nisan 2020 21:50

Seviyoruz sizleri..

GwynBleidd
3 Nisan 2020 21:07

Tebrik ediyorum. Gerçekten çok ince bir hareket.

serhatozgul
3 Nisan 2020 19:30

Merhaba, nickim Seifer Almasy idi. Az çok tanıyan tanır. 20 yıldan fazladır sizleri ve öncenizi takip ediyorum. Kullanıcı adı ve şifremi forumu yok ettikten sonra bu sitede kullanamaz oldum. Aşırı önemli bir şey olmadan facebook'la girmeyi düşünmüyordum fakat derginin fiziken elimde olmaması geçici bir süre için kabul edebilirim. Mutlaka basılı olarak nisan sayısı bende olmalı. Kaç para olduğu önemli değil(hayır zengin değilim de 15 tl den fazla veririm demek istiyorum.)

1 aylık emeğinizi bedava vermeniz takdire şayan. Dijital olarak sevmem lakin yapacak bir şey yok gözüküyor. Emeği geçen herkese teşekkürler.

killswitchengage
3 Nisan 2020 18:53

Level Aralık 2004 (Half-Life 2 kapaklı) dergiden beri 1 sayı bile atlamadan sizleri takip ediyorum (hatta Serpil'i -kendisi hatırlamak istemediğini belirmişti bir sayıda :)- ProGamer'dan beri tanıyorum). O yıllardan beri yaşattığınız unutulmaz anılara bugün bir yenisi daha eklendi. Sizleri çok tebrik ediyorum ve seviyorum.

allalla
3 Nisan 2020 17:44

bravo.

Feyling
3 Nisan 2020 16:56

Bundan yıllar sonra unutup, rafımda 150. sayıyı bulamayınca nereye gitti yav bu diye delleneceğime eminim.

cagrikurt1985
3 Nisan 2020 16:54

Süpersiniz

Bestespiller
3 Nisan 2020 16:53

Çok şirin bir hareket <3

Marshall Eriksen
3 Nisan 2020 16:50

O kadar da sınırlı basmayın nolur ya ;( Sınırlı olan hiçbir şeyi edinememek gibi kötü bir lanetim var, 4 yıllık eksiksiz koleksiyon bozulsun istemiyorum hiç. Gerekirse pamuk eller cebe diyip birkaç lira daha fazla da veririz (sadece bu aylık :p) ama lütfen normal sayıda basın. Seviyorum sizleri <3

dacencoldfire
3 Nisan 2020 16:31

Helal Olsun! Gıkımız çıkmazdı ama aboneleri bile düşünmüşsünüz, bravo.

Parolamı Unuttum