Oyungezer’in Discord Kanalı Açıldı!

Ve pek tabii hepiniz davetlisiniz sevgili Oyungezerler

Merhaba sevgili Oyungezerler,

Sizlere güzel bir haberimiz var. Oyunlar çoğumuz için gerçek hayatın zorluklarından ve yoruculuğundan kaçmak için harika bir araç, o halde “Neden birlikte kaçmıyoruz ki?” dedik ve Oyungezer’in resmi Discord kanalını açtık. Tüm okurlarımızı, izleyicilerimizi, takipçilerimizi bekliyoruz efendim. Hatta Oyungezer’in ruhuna uygun olduğunu düşündüğünüz arkadaşlarınızı da çağırabilirsiniz.

Peki OGZ Discord’unda Sizi Neler Bekliyor?

Discord sunucumuzun öncelikli amacı sizlerle daha iyi iletişim kurabilmek ve daha ulaşılabilir olmak aslında. Ağırlıklı olarak oyunlar, sinema, müzik ve geek konular üzerine konuşuyoruz ve normalde kendi aramızda yaptığımız yazılı ve sesli sohbetler sizi de katmak istedik.

OGZ Discord’unda en sevdiğiniz yazarları bulabilir ve onlarla iletişim kurabilirsiniz. Yeri geldiğinde bir de bakmışsınız CS’ye, LoL’e, Valorant’a beşinci lazım olur sizi çağırırız. Bir bakmışsınız Ömer sizi Persona oynamaya ikna etmeye çalışıyor, bir bakmışsınız Mutlu ile strateji oyunları atıyorsunuz; Eser ile Dark Souls konuşursunuz, Serpil ve Tuğbek'le muhabbet edersiniz ve daha neler neler yani. Keza sizin oyununuzda da eksik olur, bir bakmışsınız biz sizin oyununuza dahil oluruz. Among Us’ta birbirimize yalanlar söyleriz, belli mi olur?

Buna ek olarak Oyungezer Dergi ve Oyungezer Online ile ilgili her şeyi herkeslerden önce öğrenebilirsiniz. “Dergi gecikecek mi, Papua Yeni Gine’de satılıyor mu?” gibi sorularınızı Ömer ve Gülhis sıkılmadan yanıtlayacaktır.

Ek olarak, olur da yayın açarsak ya da YouTube’a video yüklersek (evet, ne yazık ki bunları eskisi kadar sık yapamıyoruz şu aralar) yine buralardan da duyuruyor olacağız.

Sizlerden tek ricamız sunucuya giriş yaptığınızda kuralları dikkatlice okumanız ve kanalları amaçlarına uygun şekilde kullanmanız. Şimdiden hoş geldiniz!

 

YORUMLAR
DrKllr
6 Haziran 2021 13:30

Peki önemli soruyu soruyorum. Sinan abi de bizi görecek mi?

Ghost AssassiN
DrKllr
7 Haziran 2021 18:31

O güzel insanlar, o güzel atlara binip gittiler. :)
Çok da uzakta değiller ama aşağıdaki linkte YT kanalları mevcut.

//www.youtube.com/user/blaxis13

Not: Reklam amacı taşımamaktadır.

DrKllr
Ghost AssassiN
7 Haziran 2021 18:57

:D teşekkürler dostum. Sinan abiyi Youtube'da ben de takip ediyorum. Gerçi izlemeyeli baya oldu da yine de bazen buraya bir selam verişini görmek istiyor insan.


Parolamı Unuttum