Oyunlardaki İşe Yaramayan, Hayal Kırıklığına Uğratan Silahlar

Ne hayaller kurmuş, ne zorlukları aşmıştık onlara sahip olabilmek için...

 Hepimizin başına gelmiştir. Ya bir dükkanda gördüğümüz, ya bir görevden ödül olarak kazandığımız ya da zorlu bir Boss savaşından sonra elde ettiğimiz "o" silah! Artık o bizimdir ve birlikte uzun, tehlikeli maceralara çıkmak için bize engel olabilecek hiçbir şey yoktur. Tabii önce kıymetlimizin neler yapabileceğini bir görmek isteriz.

Fakat ne olursa o an olur. O kadar badire atlatıp türlü zorluğa göğüs gererek elde ettiğimiz yeni silah ya işe yaramaz çıkar, ya hayal kırıklığı olur ya da iki üç seviye sonra çöpe dönüşür. O an yaşadığınız hayal kırıklığını, hatta siniri hatırladınız mı? Biz kolay kolay unutamıyoruz...

Hazır bu hayal kırıklığı yaratan silahları hatırlamışken bir galeri yapalım, sizlerin beğenisine sunalım ve sizlerin ne düşündüğünüzü öğrenelim dedik. Galerimizdeki silahların bazıları tamamen kullanışsız, bazıları çok kısa ömürlü, bazılarının neden o oyunda olduğu bile belli değil, bazıları ise oyunu geliştiren ekip tarafından bizlere yapılan şakalardan oluşuyor. Bu arada her zaman olduğu gibi görüşlerinizi bizimle paylaşmayı ve hatırlayamadıklarımızı hatırlatmayı ihmal etmeyin Oyungezerler.

ise-yaramayan-png

YORUMLAR
Parolamı Unuttum