Palworld, Sizi Pokemon Aleminden ''Soğutmaya'' Geldi

Roket Takımı simülasyonuna merhaba

"Pokemon gerçek dünyada olsa nasıl olurdu?" sorusunun cevabı olmaya gelen Palworld, ilginç fragmanı ile interneti sallamış durumda. Craftopia'nın geliştiricilerinin ellerinden çıkan Palworld, kapitalizmin yumruğunu sevimli dostlarımızın çenesine yerleştiriyor. Daha fazla yorum yapmadan sizleri fragman ile baş başa bırakıyoruz.

Görebildiğiniz gibi Palworld aleminde "yakaladığınız" bu hayvanları sizlere her türlü şekilde hizmet edebilmesi adına kullanabiliyorsunuz. Fragmanda elektrik türünde olan sanal hayvanların şarj için ya da balık tutarken tüm göldeki yaşamı yok etmek için kullanıldığını görüyoruz. Hatta bir sahnede "gariban" bir koyunu canlı kalkan olarak bile kullanabiliyoruz.

"Pals" adı verilen bu karakterler aynı Pokemon'lar gibi takas edilebiliyor. Fakat bu karakterlerin asıl özelliği sizler için çalışıyor olmaları. Bir noktada bu Pal adı verilen yaratıkların inşaatta çalıştıklarını, üretim bandında silah ürettiklerini ve sizin için canlarını feda ettiğini görüyoruz. Tabii oyunun bir de aksiyon kısmı mevcut fakat şimdilik dikkatleri çeken mekaniğin bu hayvanlar olduğunu söyleyebiliriz. 

 

YORUMLAR
brutalis
8 Haziran 2021 09:45

Feyling
7 Haziran 2021 17:14

Peta mı yapmış hayırdır

Parolamı Unuttum