Paradox Interactive, Prison Architect'in Haklarını Satın Aldı

Yeni "Architect" oyunu yolda olabilir

Paradox Interactive, Introversion Software'in başarılı simulasyon oyunu Prison Architect'in haklarını satın aldı. Anlaşma için yapılan resmi açıklamada Paradox CEO'su Ebba Ljungerud Prison Architect'in kendi portföylerine "doğal bir uyum" sağlayacağını belirtti.

Paradox Interactive'in ürün gamında; Cities: Skylines, Stellaris, Surviving Mars, BattleTech ve Crusader Kings gibi oyunlar bulunuyor. Yani Ljungerud'un bu iddiasını inkar etmek mümkün değil.

Ljungerud: "Prison Architect'in hayranlarının oyunun bir sonraki adımını merak ediyordur. Bu özel yapımı daha ileriye taşıyacağımıza söz veriyoruz."

Paradox bugünden itibaren Prison Architect'in tüm platformlardaki sorumluluğunu alacak. Firma 'Architect' ismini farklı oyunlarda kullanmak istediğini de açıklıyor.

2012 yılında alfa versiyonu ile hayatımıza giren Prison Architect, 2015 yılında popülaritesinin zirvesine çıkmıştı. 19 milyon dolardan fazla getirisi olan oyun 2016 yılında konsollara geçiş yaparak toplamda 2 milyondan fazla kopya satmayı başarmıştı.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum