Paradox Uyarıyor: Cities Skylines 2, Performans Sorunları İle Çıkacak!

Daha başlamadan...

Yeni oyunların performans sorunları ile çıkması hiçbirimiz için şaşırtıcı bir durum değil artık. Fakat bugün sizlerle paylaşacağımız haber oldukça ilginç. Cities: Skylines 2'nin çıkışına hazırlanan Paradox, şimdiden oyuncuları karşılaşabilecekleri performans sorunları konusunda uyardı. Evet, yanlış duymadınız...

24 Ekim'de, yani tam bir hafta sonra, resmen çıkış yapacak oyun şimdiden kafaları karıştırdı. Paradox, henüz geçtiğimiz ay oyunun sistem gereksinimlerini yükseltmiş ve konsol versiyonunun 2024 yılına ertelendiğini paylaşmıştı. Şimdi yapılan açıklamada ise oyunun "yeni nesil" bir oyun olduğunun altı çizilmiş.

Bu sebeple oyunun "donanım ihtiyacı" olduğunu ifade eden geliştirici ekip, Cities: Skylines 2 için belirledikleri seviyeye ulaşamadıklarını da paylaşmış. Oyunun aslında uzun dönemli bir proje olduğunu söyleyen Paradox, ilerleyen günlerde oyunu güncelleyerek geliştirmeyi sürdürecek.

Cities: Skylines 2'nin çıkışında yaşatacağı tecrübeyi tahmin etmek güç. Bakalım ne gibi sürprizler karşımıza çıkacak?

YORUMLAR
creepylord
17 Ekim 2023 13:49

Hahahaha. Birader siz geri zekalı mısınız? Çıkartmayın o zaman? Baştan uyarımı yapayım der gibi ne o öyle?

Game pass e gelecek zaten, sallayın gitsin değil mi? Kervan yolda düzülür misali, o patch benim bu patch senin yamalar durursunuz artık.

Parolamı Unuttum