Paradox'un PDXCON 2019'da Yaptığı Tüm Duyurular

Strateji sevenler yaşadı

Paradox Interactive'in 2017 yılından beri halka açık olarak gerçekleştirdiği yıllık fuarı PDXCON, bu yıl da sevenleriyle buluştu ve fuarda Paradox Interactive yeni oyunlara ek olarak mevcut oyunları için DLC'ler de duyurdu. Paradox'un PDXCON 2019'da yaptığı duyurular şunlar:

Crusader Kings 3

Steam'de bu hafta Paradox indirimleri sırasında Crusader Kings 2 bedavaydı bildiğiniz gibi. 2012 yılında çıkan bu oyun için Paradox şimdiye kadar onlarca (daha doğrusu otuzun üzerinde) genişleme ve DLC yayınlamıştı. Artık sıra serinin yeni oyununa geldi. Fragmanını aşağıda izleyebileceğiniz Crusader Kings 3 gelecek sene Steam'e ve Game Pass'e gelecek.

Surviving the Aftermath

Paradox, Surviving Mars oyununun başarısını sevmiş olacak ki oyunun hayatta kalma kısmını yeni bir markaya dönüştürmeye karar verdi. Buna göre ileride ismi Surviving ile başlayan çok sayıda yeni oyun görebiliriz gibi duruyor. Bunların ilki olan ve kıyamet sonrasında hayatta kalmaya çalışacağımız Surviving the Aftermath, Epic Games Store üzerinden erken erişime sunuldu bile.

Battletech: Heavy Metal

Battletech'in yeni genişleme paketi olan Heavy Metal oyuna klasik tasarımlara sahip sekiz yeni meka, Flashpoint mini hikayesi ve sekiz silah sistemi ekleyecek. Eğer oyunun Season Pass'ine sahipseniz Heavy Metal genişlemesine ücretsiz sahip olabileceksiniz.

Bu paketin çıkış tarihi 21 Kasım.

Age of Wonders: Planetfall - Revelations

Age of Wonders: Planetfall'un bu ilk genişleme paketi oyuna yeni bir fraksiyon, 30'dan fazla yeni bölge, yeni hikaye görevleri ve fazlasını ekleyecek. Bu büyük genişleme paketinin çıkış tarihi ise 19 Kasım.

Stellaris: Federations

Bir genişleme haberi de Stellaris'ten. Bildiğiniz gibi Paradox genişleme paketi ve DLC işlerini çok seviyor, Stellaris de kısa bir süre sonra, 24 Ekim'de yeni bir ırk paketine sahip olacak. Kaya tabanlı bu yeni ırk oyuna yeni oynanış mekanikleri ve oyun içi portreler ekleyecek. Ama asıl büyük genişleme paketi daha sonra gelcek. Federations ismindeki bu paket oyuna yeni diplomasi seçenekleri ve galaktik senato ekleyecek.

Hearts of Iron 4: La Resistance

Genişlemeler bitti mi sandınız? Hearts of Iron 4: La Resistance ile 2. Dünya Savaşına casuslar ve istihbarat teşkilatları ekleniyor. Düşman tesislerini sabote edebilecek, kendi ülkenizi ise casuslardan korumaya çalışacaksınız. Bu paket için henüz bir çıkış tarihi belirtilmemiş.

Prison Architect: Psych Ward

PDXCON'da Prison Architect'e dair iki duyuru vardı. Daha önce konsola özel çıkmış olan Psych Ward DLC'si 21 Kasım'da PC'ye de geliyormuş.

Bunun dışında ismi belirtilmeyen ama Alcatraz temalı olacağa benzeyen bir de yeni genişleme paketi var. Bu paketin de 2020 yılında yayınlanması bekleniyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum