Advertisement

Paradox'un The Sims'e Rakip Görülen Oyunu Life By You İptal Edildi

Bazen ertelemeler hayra alemet değilmiş Miyamoto'cuğum!

Paradox'un geliştirdiği hayat simülasyonu oyunu Life By You'nun, resmî Paradox forumunda açılan bir konu aracılığıyla iptal edildiği duyuruldu. Paradox Interactive'in CEO'su Mattias Lilja, yazdığı forum başlığında oyunun iptali konusunda verdikleri kararın ne kadar zor olduğundan bahsetti. Ayrıca yapılan duyuruda oyunun iptalinin neden bu kadar geciktirildiğine de değinildi.

Yapılan duyuruya göre Life By You çok uzun süredir geliştirme sürecinde ve ekibin oyuna dair beklentileri oldukça yüksek. Verdikleri iki erteleme kararı genel iş akışlarını sekteye uğratmış ama gelişimi görmeleri konusunda çok yardımcı olmuş. Fakat her ne kadar ertelemeler, oyunu eskisinden daha iyi bir hâle getirmiş olsa da "iyi bir oyun" olması için belirsiz bir zamana (ve bence bütçeye) ihtiyaç duyulduğu ön görülmüş.

"İşimiz eğlenceli, ilginç ve zorlayıcı oyunlar yapmak. Bunu iyi yaparsak maaşımızı hak etmiş oluruz." diyen CEO, aslında Life By You'nun bir tür "mükemmeliyetçiliğe" kurban gittiğini itiraf etmiş. Life By You'nun The Sims gibi 24 yaşında bir marka ile kıyas edileceği de düşünülürse Paradox'un bu kararı alması anlaşılabilir oluyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum