Paradox’un Yaşam Simülasyonu Life by You’dan Yeni Detaylar Paylaşıldı

Eylül ayında erken erişime sunulacak

Paradox Announcement Showcase 2023’te ufacık bir teaser ile kendisini gösteren Life by You için resmi duyuru videosu yayımlandı, beraberinde de bazı detaylar paylaşıldı:

Life by You'nun The Sims’e rakip olmaya çalışacak bir oyun olduğunu söylemek mümkün. Karakterlerinizi yaratıp açık dünyada gündelik yaşamlarını sürdürmelerine şahitlik edeceksiniz. Yapımcılar, oyun dünyasını dolanırken herhangi bir yükleme ekranıyla karşılaşmayacağımızı söylüyorlar.

Paradox, oyun konusunda iddialı; onun için “en modlanabilir ve açık yaşam simülatörü olacak şekilde yaratıldı” diyorlar. Oyunda her şeyin özelleştirilebileceği belirtiliyor. Ayrıca erken erişim sürecinde oyuncuların katkılarıyla oyuna pek çok mod eklenmesi hedefleniyor.

Life by You için erken erişim tarihi 12 Eylül olarak açıklanmış bulunuyor. Diğer ülkeler için ön siparişe de sunulmuş durumda, ama ülkemizde henüz ön sipariş verilemiyor. Yurt dışı fiyatının 40$ olduğunu belirtmiş olalım, buradan belki ülkemizdeki muhtemel satış fiyatıyla ilgili bir tahminde bulunabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum