Advertisement

Paramount, Beyblade'i Beyaz Perdeye Taşıyor

Belki tasolar da geri gelir

Dünyada çizgi filmler veya animelerle başlayan çok büyük akımlar gördük. Tabii bunlar arasında en büyük etkiyi yapan Pokemon olmuştu ama Pokemon'un açtığı yolu hem ülkemizde hem de dünyanın pek çok yerinde çok farkl yapımlar takip etti. Bizim de rüzgarına kapıldığımız Beyblade fırtınasını kolay kolay unutmak mümkün değil. Pazar tezgahlarında bile "Abla al çocuğunu sevindir!" nidalarıyla satılan bu topaçlar hem çocukları ekran başına kitledi hem de esnafın yüzünü güldürdü. 

Beyblade'in bir noktadan sonra geleceğine biz televizyondan tanık olamadık ama Japonya başta olmak üzere bazı ülkeler bağını hiç koparmadı. Hal böyle olunca yeni bir şeyler üretmek konusunda epey zorlanan Hollywood, Beyblade'i beyaz perdeye uyarlamaya karar vermiş. Hasbro ile Paramount ortaklığından kanlı canlı bir Beyblade filmi geliyor! Projenin başında ise yapımcı Jerry Bruckheimer yer alacak. 

İlk olarak Deadline'ın duyurduğu haberle birlikte markanın gelecekte daha farklı biçimlerde karşımıza çıkması da epey olası. Neil Widener ve Gavin James ikilisi Beyblade filminin senaryosunu kaleme alacaklar. Filmde animeden hatırladığımız Takao, Max, Kai gibi isimleri ve onların Dragon, Dranzer gibi ikonik topaç ruhları (topaç ruhunu gündelik hayatımda da kullanacağım sanırım) yer almayabilir. Bakalım bu yeni nesil Beyblade fırtınası efsane tasolarını da beraberinde geri getirecek mi? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum