Paramount+, Halo Dizisini İptal Etti

Master Chief buraya kadarmış

Paramount+, Halo dizisinin iptal edildiğini resmen duyurdu. Bu da dizinin ikinci sezonunun yayın servisindeki son sezonu olduğu anlamına geliyor.

Halo dizisinin ilk sezonu 2022 yılında yayınlanmıştı ama pek de başarılı eleştiriler aldığı söylenemez. Örneğin Master Chief'in yüzünü göstermesi hoş karşılanmadı, Cortana'nın önündeki seks sahnelerinin ardından Halo'nun yaratıcılarından Marcus Lehto bile dizinin seçtiği yolu ve yaptığı seçimleri şaşırtıcı bulduğunu açıklamıştı.

Yine de buna rağmen seyirci sayısı Paramount+'yı tatmin etmiş olacak ki ikinci sezona da onay verdiler. Bu sezonun ilk sezondan daha güçlü olacağı sözleri verildi, dizinin yürütücüsü değişti. Ama demek ki sözler yeterli olmamış ki Paramount+ "üçüncü sezon olmayacak" açıklaması yaptı.

Ancak bu Halo dizisini için yolun sonu anlamına gelmiyor olabilir. Xbox, Amblin TV ve 343 Industries diziyi diğer servislere pazarlamaya çalışacaklarmış, yani böyle bir durumda dizinin üçüncü ve belki de final sezonu farklı bir serviste yayınlanabilir.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum