Paramount Pictures’tan Rainbow Six Filmleri Geliyor!

Yeni Rainbow Six filmlerinin başrolünde Michael B. Jordan oynayacak.

Paramount Pictures'ın, Tom Clancy romanlarından uyarlanan ve başrolünde Michael B. Jordan'ın oynayacağı iki film yapmakta olduğu duyuruldu. Jordan, eski bir Donanma Kuvvetleri mensubu olan John Clark (-ki kendisi Clancy'nin 'Ryanverse'deki en popüler ikinci karakteri olarak görülüyor) rolüyle çıkacak izleyicinin karşısına.

Clancy'nin oluşturduğu evrende uzun soluklu ve önemli bir role sahip John Clark karakteri, daha önceki Jack Ryan filmlerinden 1994 tarihli Açık Tehlike'de (Clear and Present Danger) Willem Dafoe, 2002 tarihli En Büyük Korku'da (The Sum Of All Fears) Liev Schrieber tarafından canlandırılmıştı.

Rainbow Six serisindeki pek çok oyunda, Clark, Team Rainbow'un yöneticisi olarak yer almıştı. 2006 yılındaki Rainbow Six: Vegas'ta bu gelenek bozuldu. Serinin en son oyunu Rainbow Six Siege ise; hikâye kısmını tamamen bir kenara bırakıp multiplayer odaklı bir oynanışa geçti.

Filmlerin hangi oyunlardan ne ölçüde yararlanacağını, kitaplardan nasıl istifade edileceğini bilemiyoruz. Ama Rainbow Six: Siege ile yakalanan popülerlikten istifade etmeye çalışmaları bizi şaşırtmaz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum