Pasifist WoW Oyuncusu, Milyonlarca Çiçek Toplayarak Level Sınırına Ulaştı

Bu nasıl bir azim?

World of Warcraft haberlerini takip edenler Doubleagent ismine aşinadır. Kendisini pasifist olarak tanımlayan bu oyuncu daha önce de ilginç işlere imza atmıştı, örneğin Pandaren olarak başladığı oyunda Alliance veya Horde tarafını seçmeden, başladığı ada olan Wandering Isle'da sadece çiçek toplayarak 90. levele ulaşmıştı. Doubleagent'ın bu başarıyı elde etmesi 174 gün oyun süresi sürmüştü.

Doubleagent şimdi aynı şeyi Shadowlands'te de yaptı ve yine Wandering Isle'dan ayrılmadan, milyonlarca çiçek toplayarak yeni level sınırı olan 60'a ulaşmayı başardı.

Doubleagent'ın tek yaptığı çemberler çizerek koşmak ve çiçek toplamak. O kadar. Kendisi hala tarafsız, hala Wandering Isle'da yaşıyor.

Doubleagent, Legion genişlemesinde 110 olan level sınırına 8000 oyun içi saatte ulaşmıştı. 2018 yılındaki Battle for Azeroth'ta yeni level sınırı 120'ye ulaşması yaklaşık 240 saat sürmüştü. Shadowlands'i ise 17 günlük bir sürede tamamlamış oldu kendisi.

Kimine göre azim, kimine göre işsizlik :) Ama kesin olan bir şey var ki Doubleagent'ın bu başarısını tekrarlayabilen bir başkasını belki de hiçbir zaman göremeyeceğiz.

YORUMLAR
creepylord
14 Aralık 2020 16:34

Pasifist, ama adı Doubleagent :D 

Parolamı Unuttum