Pathfinder: Kingmaker Bugün Çıktı!

Zalim bir kral mı olsak, yoksa bir kahraman mı?

Owlcat Games tarafından geliştirilen Pathfinder: Kingmaker bugün çıkış yaptı ve oynanabilir durumda. Oyuncuların kendi krallıklarını kurmaya çalıştıkları kanunsuz bir yer olan Stolen Lands'de geçen yapım, aynı zamanda Pathfinder masaüstü rol yapma sistemini konu alan ilk izometrik CRPG olma özelliğini taşıyor. Bu haber ile birlikte yeni bir video daha yayınlandı.

Geçtiğimiz hafta karakter yaratma ekranına ait video bizlerle birlikte oldu. 8 Adet ırk ve bu ırklara ait farklı özellikler, bunların altında detaylı bir sınıf seçimi ve bu seçimlerin uzandığı diğer alt sınıflar oyunun derinliğini gözler önüne seriyor diyebilirim. Bir başka dikkat çekici nokta ise oldukça geniş bir yetenek ağacımız var. Bu yetenekleri incelemek ve hangisini kullanmanın daha yararlı olduğunu öğrenmek biraz zaman alabilir. Oyunda aynı zamanda kendi oyun tarzınıza ve kişiliğinize uygun kahraman veya kötü yaratma fırsatınız da var.

Şu an için oyunda küçük hatalar olsa da oynamaya engel olacak düzeyde değil. Bu hataların bir kaç güne kadar düzeltileceğini düşünüyorum.

Oyunu, Türk Telekom faturanıza 12 ay taksit ile, Playstore'dan satın alabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum