Pathfinder: Wrath of the Righteous, Kickstarter'da 2 Milyon Dolar Topladı

Acaba dinozorlar da olacak mı?

Owlcat Games'in 300.000 dolar hedefiyle başlattığı Pathfinder: Wrath of the Righteous kampanyası büyük bir başarıyla sonuçlandı ve oyun 2.054.339 dolar bağış toplamayı başardı. Bu gerçekten de önemli bir miktar, çünkü belki hatırlayacağınız üzere Owlcat Games'in ilk Pathfinder oyunu 909 bin dolar bağış toplamış, ama çıkışında çok büyük eleştirilerle karşılaşmıştı. Oyunda çok sayıda bug vardı, bazı anlamsız mekaniklere sahipti ve bekleneni vermekten uzaktı.

Sonrasında çok sayıda yama ile oyun düzeltildi, hatta ücretsiz olarak Enhanced Edition'a yükseltildi ama yine de en başta planlanan o başarıya ulaşılamadı. Oyuncuların bu olumsuz örneğe rağmen Owlcat Games'e olan güvenlerini bu şekilde göstermiş olması ayrı bir değer taşıyor.

Pathfinder: Wrath of the Righteous, ulaştığı bu para miktarıyla koyduğu 20 hedefi de karşılamış oldu, ancak 2.1 milyon dolarda oyuna dinozorlar ve Avcı sınıfı eklenecekti ve o hedefe ulaşılamadı. Oyuncular kampanya sonrası Paypal'dan yapılacak bağışların da bu hedefe sayılmasını istiyor ve haksız da sayılmazlar. Dinozorlar da ne alaka demeyin, Pathfinder bu sonuçta :) Owlcat çok büyük ihtimalle bu isteklere kayıtsız kalmayacak ve ek bağışlarla bu ikiliyi de oyuna ekleyecektir.

Oyunun kapalı alfa testleri nisan ayında başlayacak. Oyunda dokuz Mythic karakter türü bulunacak ve seçtiğimiz karakterler oyunun hikayesini ve karşımıza çıkacak seçenekleri doğrudan etkileyecek.

Ulaşılan tüm hedefleri de sayarsak oyunda 24 farklı sınıf bulunacak ve sınıf başına da 6 arketip arasından seçim yapabileceğiz. Pathfinder: Kingmaker'daki dokuz ırka, üç yeni ırk daha eklenmiş olacak.

Umuyorum ki Owlcat Games ilk oyundan çıkardığı dersler sayesinde bu sefer hayalimizdeki Pathfinder oyunuyla karşımıza çıkmaya başarır.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum