Pathologic, Üçüncü Oyunu İle Geri Dönüyor

Heyecanlanmak için çok sebep var

2005 yılında orijinal Pathologic ile "hayatta kalma" türünü adeta farklı bir seviyeye getiren Ice-Pick Lodge ekibi, 5 yıl aradan sonra Pathologic 3'ü resmen duyurdu. Pathologic 2 ile birlikte yine oldukça iyi eleştiriler alan ekip, bu kez hikayeye farklı bir "twist" getirmeye hazırlanıyor.

Hatırlarsanız ilk oyunda oynayabileceğiniz birden fazla karakter bulunuyordu. Bu karakterlerin hepsi hikayeyi bambaşka şekillerde anlatıyor ve farklı sonlar yaratabiliyordu. İkinci oyunda ise sadece Haruspex'in hikayesini izleyebiliyorduk.

Ice-Pick Lodge'un açıklamalarına göre asıl plan, Bachelor ve Changling gibi ikonik karakterleri de oyuna ekleyecek bir DLC geliştirmekmiş. Lakin bu proje büyüdükçe bunu yeni bir oyun olarak piyasaya sürmeye karar vermişler. Pathologic 3'te ise ana karakterimiz Bachelor Daniil Dankovsky olacak.

Ölümsüzlüğü arayan Dankovsky'nin, şehri tehdit eden vebayı durdurması için sadece 12 günü olacak. Tabii Pathologic dünyasında "herkesi kurtarmak" diye bir şeyin olmadığını da unutmamak gerek.

Pathologic 3; 2025 yılında PS5, Xbox Series X/S ve PC üzerinde piyasaya sürülecek.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum