Patrick Stewart, Doctor Strange 2'de Yer Aldığını Doğruladı!

Beyler, bayanlar huzurlarınızda Charles Xavier

Super Bowl gecesi yayınlanan Doctor Strange in the Multiverse of Madness fragmanında gördüklerimiz ve hatta duyduklarımız yaklaşık iki haftadır gündemi epey meşgul ediyor. Özellikle Stephen Strange'in bir mahkeme misali çıktığı sahnede yargıçlardan birinin Patrick Stewart olma ihtimali hepimizi heyecanlandırdı. O ses gerçekten Patrick Stewart ve Professor X de MCU'ya katılıyor! Bu müjdeli haberi bizzat usta aktörün vermesi de sevinci katladı. Stewart, Andrew Garfield'ın Spider-Man yorumları gibi inkar yoluna hiç bulaşmamış.

"O'na doğruyu söylemeliyiz." cümlesiyle duyduğumuz Patrick Stewart aslında bu kadar büyük bir ilgi beklemiyormuş. Büyük bir şoka uğradığını söyleyen deneyimli aktörün açıklamaları şu şekilde;

"Professsor X inanılmaz derecede dikkatli ve gözlemci bir insan. Hatta belki de biraz güvensiz. Ortada bu adam (Dr. Strange) ile ilgili potansiyel olarak tehlikeli bir şeyler olduğu için bu durum Professor Xavier'i koruma pozisyonuna çekmiş olabilir. Bu olay olduğu sırada telefonum kapalıydı ve hiçbir şey duymadım. Ta ki bir sonraki sabah uyanıp telefonuma bakana kadar. Sonrasında mesaj bombardımanına tutulduğumu gördüm. Benim reklam ekibim gelen tepkileri ve detayları önüme sundu. Aslına bakarsanız kendi sessimi tanıyamadım. Bana çok farklı geldi. Sanırım o zaman bir soğuk algınlığı geçirmiştim, bilemiyorum. Durumdan dolayı şoka uğradım çünkü gördükleri tek şey sırtım ve kulak mememdi, başka hiçbir şey değil! Sonrasında olaylar arasında çok fazla bağ kuruldu. Ancak bu tepkileri görmek beni sevindirdi."

Sam Raimi'nin yönetmenliğiyle birlikte filmden beklentiler zaten artmıştı. Şimdi Xavier ile birlikte X-Men ve mutantların da MCU'ya potansiyel giriş bileti olan Doctor Strange in the Multiverse of Madness'ı beklemek için bolca sebebimiz var. 6 Mayıs günü vizyona girecek olan filmde Scarlet Witch'i de kanlı canlı izleyeceğimizi hatırlatırım. No Way Home üstüne bu çoklu evren deliliği MCU'yu yeni bir boyuta taşıyacak gibi gözüküyor. 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum