Patty Jenkins, Wonder Woman Üçlemesine Hazırlanıyor

Bonus olarak bir de Amazon filmi istiyor

DCEU'nun solo film projesinin başlangıcı aslında 2017 yılında vizyona giren Wonder Woman filmine dayanıyor. Film belki gişede bekleneni alamadı ama oldukça olumlu yorumlar alması ve peşinden gelen Justice League filminin başarısızlığı Warner Bros'u yeni bir yola itti. Peşi sıra gelen filmlerin ardından sıra yeniden Wonder Woman'a geliyor. Ancak ikinci film yönetmen Patty Jenkins için yeterli değil. 

"Film çıkana kadar bunun hakkında çok fazla düşünmeyeceğim, çünkü kafamı boşaltmak ve taze bir başlangıç yapmak istiyorum. Ama evet, aklımda ilk filmden beri bir seri vardı; ilk filmin ardından ikinci film ve sonrasında bir Amazon yan filmi son olarak da üçüncü filmi düşünüyordum. Umarım Amazon filmini ben çekmem, bunun için cidden uğraşacağım ve zor olacağını biliyorum. Geoff Johns'la birlikte hikayeyi hazırladık ve fikri sattık ve yapılmasını sağlayacağız. Kesinlikle yapımcılığını üstleneceğim." diyen Patty Jenkins'in hedefleri oldukça büyük. Bir Wonder Woman üçlemesi kötü bir fikir gibi gözükmüyor ama Amazon filminin geleceği bence biraz muallakta. 

Salgın olayları nedeniyle Haziran ayından, 14 Ağustos'a ertelenen Wonder Woman 1984 ile birlikte Prenses Diana'yı biraz daha yakın zamanda göreceğiz. Muhtemelen Patty Jenkins'in kafasındaki üçlemede Diana'yı üçüncü film ile birlikte günümüze getirmek yer alıyordu. Ancak burada sadece yönetmen değil DCEU'nun yeni hikaye örgüsü de çok önemli, Flash filmiyle yaşanacak olan olayların ardından tüm karakterlerin geleceği değişecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum