Advertisement

Paul Bettany Yeni Bir Diziyle Vision Rolüne Geri Dönüyor

Yeni Disney+ dizisi

Marvel, MCU'da Paul Bettany'nin canlandırdığı Vision'ı yeni bir Disney+ dizisi için geri getiriyor. Dizinin yürütücülüğünü Star Trek: Picard'ın idari yapımcısı Terry Matalas üstlenecek.

Vision ile ilgili bundan sonraki kısımların kimseye spoiler olacağını sanmıyorum çünkü 2018 tarihli Avengers: Infinity War'un üzerinden seneler geçti :) Vision da bildiğiniz gibi Thanos'un elinde hayatını kaybedenlerden biriydi ama 2021 tarihli WandaVision'da kendisinin sevgilisi Wanda Maximoff tarafından geri getirildiğini görmüştük. Önce kederin de gücüyle büyü sayesinde bir spektral yaratım olarak geri dönen Vision, sonrasında da geçmiş yaşamının hatırlamayan, hayalet gibi bir görünüme sahip bir android olarak karşımıza çıkmıştı.

Bu iki Vision, WandaVision dizisinin finalinde karşı karşıya gelmişti.

İşte bu yeni dizi de tüm bu olayların sonrasını anlatacak, hayalet Vision hayattaki amacını keşfetme yolculuğuna çıkacak.

Matalas, Picard'dan önce Syfy'ın 12 Monkeys dizisinin yaratıcılığını ve yürütücülüğünü üstlenmişti. Bunun dışında da çok sayıda dizide görev yapmış bir isim kendisi.

Henüz ismi belli olmayan bu yeni Vision dizisi 2026 yılında yayınlanacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum