Paylaşımlı Game Pass Günlerine Yaklaştık Gibi Görünüyor

“Game Pass Friends & Family” logosu görüldü

Xbox’ın abonelik sistemi Game Pass, ilk çıktığı günden bugüne oyun dünyasını ciddi oranda etkilemeyi başardı. Bu noktaya gelinirken yapılan her bir geliştirmede oyuncu ekosistemini büyütmeye yönelik bir adım atıldığını hissettirdi. Önce PC cephesine genişlediğini gördük. Sonra (her ne kadar ülkemizde kullanamıyor olsak da) bulut sistemi de dahil oldu işin içine. Şimdiyse, paylaşımlı abonelik ufukta görünmüş durumda.

Aslında bu konu uzunca bir süredir gündemde. Phil Spencer da daha önce, aile üyelerinin ortak kullanabilecekleri bir abonelik üzerinde çalıştıklarını dile getirmişti. Dolayısıyla, bir süredir bu abonelik sisteminin hayata geçmesi bekleniyor.

ALumia_Italia rumuzlu Twitter kullanıcısı, Xbox dosyalarında “Game Pass Friends&Family” isimli bir logoya denk geliyor ve bunu paylaşıyor. Bu ayın başında da Xbox Wire’da, İrlanda ve Kolombiya’da, yeni bir abonelik sistemiyle ilgili testlerin başladığına dair bir bilgi paylaşılmıştı. Sızan logo ve bu bilgi bir arada düşünüldüğünde, resmi duyurunun da yakınlarda yapılabileceği geliyor akıllara. Bakalım Xbox Game Pass Friends & Family duyurusu ne zaman gelecek, takipteyiz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum