PC'deki PUBG'ye Derece Sistemi Geliyor

PUBG yenileniyor

PUBG'de zaten derece sistemi yok muydu ki diyorsanız muhtemelen oyunu mobilde oynuyorsunuzdur, çünkü efendim oyunun mobil versiyonunda gerçekten de derece sistemi mevcut. Ama PC'de mevcut değildi ve en çok istenen özelliklerin de başında geliyordu.

Yeni yamayla birlikte yalnızca derece sistemi eklenmekle kalmayacak, envanter arayüzü sadeleştirilecek, kostüm takas sistemi eklenecek ve harita seçme özelliği getirilecek. Yani en çok talep edilen isteklerden bazıları bu güncellemeyle birlikte PC oyuncularına sunulmuş olacak.

PC'deki derece sistemi de mobildekine benzeyecek. Bronzdan grandmastera kadar uzanan sekiz derece bulunacak ve topladığınız derece puanlarına bağlı olarak seviye atlayacaksınız.

22 nolu güncelleme FIX PUBG seferinin bir parçası, PUBG Corp gerçekten de canla başla oyunu daha iyi hale getirmek için uğraşıyor. Son zamanlarda oyunda yaşanan kan kaybı, derece sisteminin gelişi gibi yenilikler sayesinde durabilir. Zaten oyunun yakın gelecekte PS4 için de çıkma ihtimali var, bu da gerçekleşirse PUBG'nin ismini yine daha sık duymaya başlayabiliriz.

Güncelleme şu an test sunucularında bulunuyor, bir sorun çıkmazsa Ekim ayı başlarında ana oyuna uygulanacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum