Percy Jackson'ın Dizisinin İlk Bölümü Yazılmış

Rick Riordan'dan güzel haberler var

Disney+'nın yakın gelecekteki yayın takvimi oldukça dolu olacak. Şu ana kadar Star Wars ve Marvel dizilerine odaklanmış olsak da Disney kütüphanesi gerçekten çok büyük ve şimdiden onay almış çok sayıda proje var. Percy Jackson dizisi de bunlardan birisi. Rick Riordan'ın kitap serisinden uyarlanacak Percy Jackson daha önce şansını sinemada da denemişti. Kitapların yazıarı Riordan'ın doğrudan bağlantılı olacağı seriden yeni haberler gelmeye devam ediyor. Başarılı yazar dizinin ilk bölümünün yazıldığını ve beğenildiğini belirtmiş.

"Önümüzdeki hafta Percy Jackson dizisi için üst düzey birkaç toplantı yapacağız, bize şans dileyin. Şu ana kadar ilk bölümün senaryosunu okuyan herkes gerçekten çok beğendi. Disney+ yöneticilerine göndermeden önce biraz düzenleme yapmamız gerekiyor ama bu normal bir durum. Senaryo yazarken çok fazla taslak hazırlarsınız. Aldığımız tüm geri dönüşler oldukça olumlu, herkes yapabileceği en iyi diziyi yapmak istiyor. Heyecanımı ve pozitifliğimi diri tutuyorum. Birinci sınıf bir işi hayata geçirmenin kıyısında duruyoruz. Her zaman olduğu gibi güzel şeyler zaman ve sabır istiyor." diyen Riordan Disney+ projesi için oldukça heyecanlı gözüküyor.

Percy Jackson hikayesi beş kitaptan oluşuyor ve Disney+'nın şimdilik planı her kitabı bir sezona yaymak. İlk kitap olan Şimşek Hırsızı hikayesi dizinin birinci sezonunda karşımıza çıkacak. Dizinin yayın tarihi ve oyuncu kadrosu henüz netlik kazanmadı. Disney markasını ve Percy Jackson kitaplarını düşününce bu birliktelik oldukça eğlenceli bir diziyi karşımıza çıkartacak gibi gözüküyor. 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum