Perfect Dark Reboot, Üçüncü Şahıs Kamerasına Sahip Olacak

Efsane geri dönüyor olabilir mi?

Rare'in altın çağından kalan pek çok isim gibi Perfect Dark da bir süredir ortalıklarda görünmüyor. Öyle ki serinin en son oyunu olan Perfect Dark Zero'nun üzerinden bile tam 14 sene geçmiş durumda. Haliyle oyunun hayranları serinin sonunun geldiğine inanıyor. Fakat ortaya atılan iddialar bunun tam aksine işaret ediyor.

NeoGAF üyesi ve "tutarlı" iddiaları ile bilinen Braldryr, Microsoft'un E3 2019'daki planlarının tamamını ortaya çıkardığını söyleyen bir içerik paylaşmış site üzerinde. Eğer bu iddialar doğru ise PD'nin Microsoft'un E3 2019 konferansında kendine yer bulması mümkün olacak. Oyun, Rare tarafından üretilmemiş olsa da firma projeyi yakından takip edecek. Perfect Dark'ın yapımını üstleneceği söylenen DLaLa Studios, şu anda Battletoads üzerinde de çalışıyor.

Aynı gönderinin içerisinde farklı iddialar bulunduğunu da belirtelim. Braldryr reboot oyunun üçüncü şahıs kamerasını kullanacağını belirtmiş. FPS türünü baştan aşağı değiştiren serinin bu kadar radikal bir karar alacak olması kulağa pek mantıklı gelmese de ekip yeni bir sayfa açmak istiyor olabilir. Bununla birlikte bu iddianın daha önce ortaya çıkan söylentiler ile paralellik gösterdiğini de ifade etmek gerek.

Tabi ki dereyi görmeden paçayı sıvamaya gerek yok. Braldryr, tutarlı iddiaları ile ön plana çıkan bir kişi olsa da yazılıp, çizilen şeylerin tamamen yalan olması da mümkün. Fakat ateş olmayan yerden duman çıkmaz sözünü de unutmamak gerekiyor. Sürekli olarak ortaya atılan Perfect Dark iddiaları, oyunun gerçekten tasarım sürecinde olduğuna işaret ediyor olabilir.

Bakalım Microsoft'un E3 2019 konferansında neler göreceğiz?

YORUMLAR
skyfall
22 Mayıs 2019 16:38

Şimdiden E3 için heyecanlanmaya başladım. Microsoft bakalım neler duyuracak? Perfect Dark için ayrı bir heyecanlıyım tabi.

marrow
22 Mayıs 2019 16:14

Steam de 2. oyun da bedava dağıtılıyor. Bilginize.

EnsArTRance
marrow
23 Mayıs 2019 12:50

Yanlis geldiniz. Grid haberi yan tarafta. :)


ilke_kurtlutepe
marrow
22 Mayıs 2019 21:36

Perfect Dark oyunları PC'ye çıkmadı ki.


Parolamı Unuttum