Persona’nın Bestecisinden Guns Undarkness Adlı bir JRYO Geliyor

Shoji Meguro, aynı zamanda kreatif direktörlük de yapmıştı

Persona serisinin muhteşem müziklerinden birçoğunun altında imzası bulunan bir isim Shoji Meguro. Kendisi aynı zamanda bazı Persona oyunlarında kreatif direktör olarak da görev almıştı. İşte bu isim, yeni bir proje üzerinde çalıştığını duyurdu.

Meguro, ilk solo projesi için bir Kickstarter kampanyası başlatıyor. Bu proje, Guns Undarkness isimli bir strateji-JRYO. Nükleer savaşla harap olmuş bir dünyada, daha iyi bir gelecek için mücadele eden askeri bir grubun bir mensubunu yöneteceğiz. Oyunun ilham kaynakları arasında Metal Gear Solid ve Persona serilerini sayıyor Meguro.

Oyunda, takım arkadaşlarıyla yakınlaştıkça ana karakterimizin yeteneklerini artıracak sosyal bağlantılar benzeri bir ilişki sistemi bulunacak. Oynanış kısmındaysa, 4 kişilik bir ekibi yöneteceğimiz, taktik, sıra-tabanlı bir oynanış bekliyormuş bizleri.

Oyuna dair bilgiler şimdilik bu kadar. Önümüzdeki günlerde Kickstarter kampanyasının başlamasıyla birlikte daha fazla bilgi gelebilir. Bakalım nasıl bir şey bekliyor bizleri, takipteyiz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum