PES 2018'in Çıkış Tarihi ve Detayları Sızdı!

Bu sefer şaha kalkabilecek misin acaba PES?

 Söz konusu PES olunca, ülkemizde de futbolun ne kadar çok sevildiği ortadayken bu haberin bizi heyecanlandırmaması neredeyse imkansız tabii. Bir zamanlar tüm dünyayı kasıp kavuran ve FIFA serisine toz yutturan bu oyun serisi tabii ki devam ediyor. PES 2018 çıkacak mı diye bir soru saçma olurdu, ancak ne zaman çıkacağı belirsizliğini koruyordu.

TrueAchievements isimli bir oyun portalı, PES 2018'in detaylarına ve çıkış tarihine ulaşmayı başardı. Oyunun ön sipariş sayfalarına ulaşmayı başaran internet sitesi, aynı zamanda bazı ekran görüntülerini de bizlerle paylaştı. TA'nın iddialarına göre tüm veriler Xbox Live'ın Avustralya sayfasında görünmüş ve kısa sürede kaldırılmış. PES 2018'in çıkış tarihi ise Kuzey Amerika'da 12 Eylül, geri kalan bölgelerde ise 14 Eylül olarak belirtilmiş.

PES 2018'in sızan görüntülerine aşağıdaki mini görsellere tıklayarak ulaşabilirsiniz.

pes-2018-ss-1

pes-2018-ss-4pes-2018-ss-2

pes-2018-ss-3pes-2018-ss-5

 

Oyundaki bazı yenilikler aşağıdaki gibi belirtilmiş;

  • Ustalık Gerektiren Oynanış - Stratejik top sürme, gerçek dokunuş ve yeni duran top mekanikleriyle oynanış bir sonraki seviyeye taşınıyor
  • Kullanıcı Arayüzü - Yeni menüler ve yeni gerçek oyuncu yüzleri
  • PES Lig Bütünleştirmesi  - myClub da dahil olmak üzere yeni oyun modlarıyla PES Lig'leri oluşturma ve oynama
  • Online Co-op Modu - Arkadaşlarımızla co-op maç yapabileceğiz.
  • Rastgele Maç SEçimi - Klasik bir oyun modu olan rastgele maç geri dönüyor. Hem de yeni sunumlar ve özelliklerle!
  • Usta Ligi Geliştirmesi - Yeni sezon öncesi turnuvaları, geliştirilmiş transfer dönemleri, yeni sunum ve mekanikler
  • Geliştirilmiş Görsel Gerçeklik - Yeni ışıklandırma, yeni ve daha gerçekçi oyuncu modelleri ve animasyonlar. Oyuncuların tüm yüz ifadelerini ve vücut hareketlerini hayata geçiren yeni teknik yapı.

PES 2018'in XBox One için sızan kapak görseli ise aşağıdaki şekilde, ancak tekrar tekrar hatırlatayım. Bu bir resmi açıklama değil, yani bu görsellerin ve bilgilerin sahte olması ihtimalini unutmamak gerekli.


pes-2018-release-date-features-list-screenshots-5

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum