Pete Hines, Redfall'dan Vazgeçmeyeceklerini Söyledi

Er ya da geç güzelleştireceklermiş oyunu

Bethesda'nın baş isimlerinden biri olan Pete Hines muhtemelen çoğumuzun ismini bile unuttuğu Redfall hakkında konuştu ve çıkışındaki heyecan vermekten çok uzak puanlara ve yorumlara karşın Redfall'u iyi bir oyun haline getireceklerini söyledi.

GamesIndustry.biz, Hines'a Redfall'un aldığı tepkilerin Starfield üzerinde baskı yaratıp yaratmadığını sormuş ve Hines'ın cevabı da "Biz sürekli olarak öğrenmeye devam eden bir stüdyoyuz, bunların hiçbiri bizim için yeni değil. Oyuncuların beklentilerini karşılayamamayı sevmiyoruz. Ama daha önce de istediğimiz gibi çıkmayan oyunlarımız oldu ama ne pes ettik ne de terk ettik" olmuş.

Hines, Bethesda'nın Redfall'u iyi bir oyun haline getirene kadar üzerinde çalışmaya devam edeceğini de söylüyor.

"Elder Scrolls Online'ın PC çıkışı da kusursuz değildi ama vazgeçmedik. Şimdi inanılmaz popüler bir çok platformlu oyun. Aynı şey Fallout 76'da da oldu. Redfall da bizim için farklı değil. İstediğimiz başlangıç olmadı ama yine de eğlenceli bir oyun ve üzerinde çalışmaya devam edeceğiz. O 60 FPS hedefine ulaşacağız.

Redfall'un iyi bir oyun olmasını sağlayacağız çünkü bir birinci parti stüdyo olarak Game Pass'in sonsuza kadar yaşayacağını biliyoruz. Bundan on yıl sonra da Game Pass'e katılan insanlar olacak ve Redfall da orada olacak."

Redfall'un şu anki OpenCritic ortalaması 57, eleştirmenlerin ise sadece %14'ü önermiş.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum