Peter Dinklage Yeni Toxic Avenger Filminde Başrol Oynayacak

Tyrion Lannister'dan hademeliğe

1980'ler 2020'lerde yeniden yaşanacak gibi duruyor. Geçmiş dönemde izlediğimiz çoğu yapım başarılı olup, olması fark etmeksizin son dönemde ya yeninden çekiliyor ya da uzun bir aranın ardından devam filmiyle karşımıza çıkıyor. Bunlardan bir diğeri olan The Toxic Avenger filminin yeni versiyonu da hazırlıklarına devam ediyor. Filmin başrolü de belli oldu. Game of Thrones dizisinin Tyrion Lannister'ı Peter Dinklage yeni filmde başrol olarak karşımıza çıkacak.

1984 yılında Troma Entertainment çatısı altından çıkan Toxic Avenger, firmanın çoğu diğer filmi gibi B Sınıfı bir korku filmiydi. Aslında korku/komedi/aksiyon kırması desek daha doğru olur. Michael Herz ve Lloyd Kaufman'ın birlikte yönetmenliğini yaptığı filmde toksik bir atığa düşen Melvin isimli bir paspasçının ucube halini alıp kahramanlığa soyunduğuna tanıklık ediyorduk. O dönem için epey yankı uyandıran filmin daha sonra iki adet devam filmi de çekildi. Hatta 90'ların başında Marvel çatısı altında bir çizgi roman serisine de sahip oldu. 

Şu an için film hakları kimde olduğu bilinmese de en son 2018 yılında Legendary Toxie'nin haklarını satın almıştı. O günden bu yana markayı yeniden canlandırmak için hazırlıklarına devam eden stüdyo Deadline'ın haberine göre süreci hızlandırmış. Ancak gelen haberlere göre film 18+ yerine 13+ olarak çekilecekmiş. Firmanın bu yeni filmdeki ilham kaynağı ise 2016 yılında vizyona giren Deadpool filmi. Macon Blair'in yönetmen koltuğuna oturacağı yeni nesil Toxic Avenger'ın henüz bir vizyon tarihi bulunmuyor. 

YORUMLAR
UlmanoviçDadaşev
2 Aralık 2020 20:50

Haber değeri taşımıyor.

Parolamı Unuttum