PewDiePie, YouTube Yayınlarına Ara Veriyor

YouTube'un yeni politikasını beğenmemiş

YouTube'un en ünlü isimlerinden, 102 milyonun üzerinde aboneye sahip olan Felix “PewDiePie” Kjellberg, 2020'de yayınlarına ara vereceğini açıkladı.

Kjellberg'in YouTube yayınlarına ara vereceğini açıkladığı videosu, YouTube'un yeni uygulamaya başladığı "taciz karşıtı" politikayı eleştirerek başlıyor. YouTube geçtiğimiz hafta artık insanların cinsiyetine, ırkına ya da cinsel yönelimine yönelik 'kötü niyetli hakaretler' içeren videoların yayınlanmasına izin vermeyeceğini açıklamış ve bu yönergeye uymayan videoların kaldırılmasına başlanmıştı.

PewDiePie videosunun sonlarında "Gelecek sene YouTube'a ara veriyorum, kararımı verdim" diyor. "Çok yoruldum. Çok yorgun hissediyorum, bilmem siz de fark ettiniz mi? Bilin diye söylüyorum, gelecek sene bir süre buralarda olmayacağım. Bunu daha sonra açıklayacağım, ama şimdiden sizi bilgilendirmek istedim" diyen PewDiePie'ın bu arayı ne kadar sürdüreceği belli değil. Ama daha önce de daha önce de ara vermeyi düşündüğünü açıklamış, sonra da hemen geri dönüvermişti :)

Kejllberg'in yayınlarına ara vermesi, kendisinin içeriklerinden beslenen diğerlerini de olumsuz etkileyecektir herhalde.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum