Phasmophobia, En Büyük Güncellemesi İle Değişiyor!

Bildiğiniz her şeyi unutun

Phasmophobia, "Ascension" adlı yeni güncellemesi ile adeta çehresini değiştirmeye hazırlanıyor. Kinetic Games ekibinin duyurduğu yeni güncelleme ile birlikte oyundaki her şey değişim geçirecek. Yeni güncelleme 17 Ağustos'ta gelecek ve "Progression 2.0" isimli yeni bir sisteme ev sahipliği yapacak.

Oyunun temelinde hiçbir değişiklik yok. Yani yine arkadaşlarınızla toplaşıp, korku dolu anlar yaşayacaksınız. Fakat bu anlarda topladığınız tecrübeler ve edindiğiniz kaynaklar, daha fazla geliştirme opsiyonu için kullanılabilecek. Hatta güncelleme ile birlikte ilerlemeleriniz de sıfırlanacak. Çünkü stüdyo, bu sistem ile yeniden başlamanızı istiyor. 

Sıfırdan başlamak sandığınız kadar kötü değil elbette. Hatta bu "wipe'tan" önce oyunda ilerlemiş olan oyunculara ufak bir jest de yapılacak.

Tabii değişim sert ve güçlü geliyor. Öncelikle ekip yeni hayalet modellemeleri ve animasyonları oluşturmuş. Oyunda artık yeni görevler ve toplanabilecek yeni belgeler/kanıtlar bulunuyor. Yeni lokasyonlar, etkileşime geçebileceğiniz yeni eşyalar ve -en önemlisi- yeni hayalet tipleri oyuna eklenecek.

Bir diğer önemli değişim de ekipmanlara geliyor. Bundan böyle her ekipman tipi, kullanıldıkça gelişen bir yapıya sahip olacak. Her ekipman Tier 1'den başlayarak, Tier 3'e kadar yükselebilecek. Yükseldikçe de kullandığınız cihaz yeni özellikler açarak daha güçlü hale gelecek.

Ne dersiniz, Phasmophobia'ya geri dönme zamanı geldi mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum