Phoenix Point Bir Yıl Süreyle Sadece Epic Games Store’da Satılacak

Epic Games'in bu stratejiden vazgeçmeye niyeti yok gibi...

Phoenix Point'in yapımcısı Julian Gollop, oyun hakkında yeni bilgiler paylaştığı bir video yayınladı.

Videoda oyunun çıkışının ardından güncellenmeye ve geliştirilmeye devam edeceğini belirten Gollop, Epic Store ile vardıkları anlaşmayı da paylaşmış oldu takipçileriyle:

Gollop, oyunun çıkış yılında Epic Games Store'a özel bir oyun olacağını ve bu durumun, çıkışının ardından da oyun üzerindeki çalışmalarına devam etmelerine imkan vereceğini, oyun için güncellemelere ve geliştirmelere odaklanmalarını mümkün kılacağını belirtiyor.

Kitle fonlaması sürecinde oyuna ön sipariş düzeyinde destek sunanlar için ilk yıl boyunca çıkacak bütün ek paketlerin ücretsiz olacağını söyleyen Gollop, oyunu bir başka platform (burada Steam kastediliyor olsa gerek) üzerinden oynayabileceklerini düşünerek ön sipariş veren kişiler varsa ve bu değişiklikten hoşlanmıyorlarsa, onlara yaşattıkları sıkıntıdan dolayı özürlerini sunduklarını ve dilerlerse kendilerine geri ödeme yapabileceklerini sözlerine eklemiş.

Bugün reddit üzerinden bir soru-cevap düzenliyor Gollop. Bakalım ne tür sorulara muhatap olacak ve nasıl cevaplar verecek. Takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum