Pillars of Eternity 2'nin Son DLC'sinde Zor Bir Macera Bizi Bekliyor

Geldik DLC'lerin sonuna

Pillars of Eternity 2: Deadfire'ın üçüncü ve son genişleme paketi olan The Forgotten Sanctum, 13 Aralık'ta yayımlanacak. Bu genişleme paketiyle uyuyan bir tanrının içine kurulmuş olan bir zindana girecek (evet doğru okudunuz) ve oyunun şimdiye kadar bize sunduğu en yüksek seviyedeki mücadelelerle yüzleşecek ve oldukça da zorlanacağız.

Eğer Season Pass sahibiyseniz zaten bu genişleme paketine de ücretsiz sahip olacaksınız. Aksi halde aynı Beast of Winter ve Seeker, Slayer, Survivor'da olduğu gibi 19,48 lira karşılığında satın alabileceksiniz bu paketi. Normalde Season Pass fiyatı 48,74 lira ama şu an indirim günlerinde olduğumuz için üç paketi de sadece 32,16 liraya satın alma şansınız var. İlginizi çekiyorsa bu fırsatı kaçırmayın derim.

Obsidian bu sefer yaklaşmakta olan DLC için video yayımlamadı ama Forgotten Sanctum ile birlikte oyuna da 4.0 yamasının geleceğini biliyoruz. Bu yama hakkında da elimizde detaylı bilgiler yok, ama yeni özelliklere ek olarak iki yeni boss ve God Challenges ekleneceği bildiklerimiz arasında.

Pillars of Eternity 2: Deadfire'ı şu an indirimli olarak 77 lira yerine 51 liraya satın alabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum