Pillars of Eternity: Definitive Edition Yepyeni Eşyalarla Geliyor

Pillars artık daha da güzel

Obsidian Entertainment'ın özellikle de CRPG dünyasına katkıları tartışılmaz. Adamlar yalnızca son iki yılda bile Pillars of Eternity ve Tyranny gibi birbirinden tamamen farklı iki tane muhteşem rol yapma oyunu ile karşımıza çıktılar, daha ne olsun?

İşte Pillars of Eternity ismindeki muhteşem pek yakında, yalnızca 9 gün sonra Definitive Edition versiyonuna kavuşuyor sevgili Oyungezerler. Bu versiyonda ana oyuna ek olarak The White March genişleme paketinin tümü de bulunacak ve tüm paket 39.99$ karşılığında satılacak. Definitive Edition'a oyunun Royal Edition versiyonunda bulunan ekstralar da dahil, bunlar arasında orijinal soundtrack albümü, dijital koleksiyon kitabı ve Pillars evreninde geçen bir kısa roman dahil.

Normalde Royal Edition + White March genişleme paketi 139 liradan satılıyordu. Definitive Edition yayınlandığında fiyatı yalnızca 60 lira olacak ki bu bile başlı başına Definitive Edition almak için bir sebep. 15 Kasım'dan itibaren ana oyunun fiyatı da 45 liraya çekilecek.

Obsidian hazır kesenin ağzını açmışken bu kadarla da yetinmeyerek bu yeni versiyona Deadfire Pack isminde bir de yeni DLC eklemiş. Bildiğiniz gibi 2018 yılı içerisinde Pillars of Eternity 2: Deadfire çıkacak. Bu DLC de hem bir sonraki oyuna atıfta bulunuyor, hem de oyuna yepyeni eşyalar ve portreler ekliyor. Eğer Pillars of Eternity'nin herhangi bir versiyonuna sahipseniz bu DLC'ye ücretsiz olarak sahip olacaksınız.

Pillars of Eternity Şu An Oynayabileceğiniz En İyi 10 Güncel RYO listemizdeki oyunlardan biriydi, daha fazla seçenek arıyorsanız o listemize de bir göz atabilisiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum