Plants vs Zombies: Battle for Neighborville Satışa Sunuldu

Kurucu Komşu olmak isteyenler için Founder’s Edition…

Plants vs Zombies: Battle for Neighborville sürpriz bir şekilde çıkışını gerçekleştirdi,  daha doğrusu kısmen çıkışını :) EA ve Popcap bu yeni PvZ oyununda farklı bir şeyler deniyorlar belli ki. Zira oyunun çıkış tarihi 18 Ekim olarak açıklanırken, halihazırda satışa sunulan ve oynanabilir bir versiyonu (Founder’ Edition) da bulunuyor. Dileyenler bu versiyonu satın alıp hemen oynamaya başlayabiliyorlar. Origin Access aboneleri de halihazırda bu versiyona erişim sağlayabiliyorlar.


Kurucu Komşu (Founder Neighbor) olma fırsatının sunulduğu bu erken satın alma opsiyonu 4 hafta boyunca geçerli olacak; 30 Eylül’e kadar satın alınabilecek. 8 Ekim’e kadar oyuna yeni modlar ve PvE haritaları eklenecek. 8 Ekim’den itibaren bir hafta sürecek bir PvP etkinliği başlayacak. 15 Ekim’de ise ikinci PvP etkinliği başlayacak.

Battle for Neighborville, tam anlamıyla çıkışını ise 18 Ekim’de gerçekleştirecek. Merak edenler Founder’s Edition başta olmak üzere oyun ile ilgili detaylara şu sayfadan ulaşabilirler.

YORUMLAR
DanteXE
5 Eylül 2019 21:18

Öf Garden Warfare'ın oynanışı iğrençti utanmadan aynı oyunu çıkartıyorlar

Parolamı Unuttum