Platinum Games, Yeni Oyunu Project GG'yi Duyurdu

Platinum 4'un bir oyunu daha belli oldu

Japon Famitsu dergisinin bu haftaki sayısında beklendiği gibi Platinum Games'in yeni oyunu tanıtıldı. Oyunun ismi şimdilik Project GG ismiyle geçiyor ama bu bir kod isim. Oyun Hideki Kamiya'nın Viewtiful Joe ve The Wonderful 101'den sonraki üçüncü kahraman oyunu olacak ve bu üçlemeyi tamamlayacak.

Dergiden henüz görsel gelmedi ama Gematsu'nun haberine göre oyunun tanıtımında beyaz ışıkla kaplanmış bir gencin, bir kaiju'ya (Japonların dev yaratıkları, Godzilla, Rodan, Mothra vs gibi) karşı dövüşmek için bir deve dönüştüğü resmedilmiş.

Hideki Kamiya ve Atsushi Inaba, oyun hakkında şunları söylemişler:

  • Bu, Platinum Games'in kendi başına yayınlayacağı ilk oyun olacak. Bu da stüdyonun bağımsızlığı açısından dikkat çekici bir detay.
  • Oyun bir "büyük kahraman" aksiyon oyunu olacak, Ultraman'den esinlendiği söyleniyor. Viewtiful Joe bir adamın kahramana dönüştüğü, The Wonderful 101 ise bir grup insanın kahramana dönüştüğü bir oyundu. Project GG ise ilk iki oyundan daha büyük ve daha iddialı olacak.
  • Oyun mevcut tüm platformlara çıkacak.
  • Henüz yapım aşamasında olan oyun için ekip kurma çalışmaları başlamış. Platinum Games bu oyun için Tokyo'da yeni bir alt stüdyo açacak.

Famitsu'da yer alan bilgiye göre Platinum Games'in açıklayacağı 2 proje daha var ve bunlardan en az biri yepyeni bir oyun olacak. Son oyun için çok gizli ve son derece ilgi çekici ibareleri kullanılmış.

Açıklanacak olan iki oyunla da Platinum 4 dörtlemesini tamamen öğrenmiş olacağız, ama bu açıklamaların ne zaman yapılacağı belirsiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum