Platinum Games'ten 5. Bir Duyuru Yolda

Acaba ne zaman gelecek?

Platinum Games, Şubat ayı başında Platinum 4 web sayfasını açmış ve bu sayfa üzerinden de bizlere dört duyuru müjdesi vermişti. Sayfadaki yıldızlar, duyurular yapıldıkça parlamaya başladı. İlk duyuru The Wonderful 101: Remastered, ikincisiyse Project G.G. isminde yeni bir oyundu. Üçüncü duyuru olarak stüdyonun Tokyo ofisi açtığını öğrendik, 1 Nisan'da yapılacağı söylenen dördüncü duyuru ise şaka çıktı.

Hatta öyle ki Hideki Kamiya üşenmeyip bu şakayı açıkladı oyunculara :)

Kamiya'nın 1 Nisan kurallarına göre "bir şakanın gerçek olmadığını fark ettiğinizde hayal kırıklığı yaşamamamız" gerekiyordu, dolayısıyla Platinum Games'in 4. duyurusunun sadece bir şakadan ibaret olduğunu düşünmemiştim.

Gerçekten de öyle oldu ve bu sabah Platinum 4 web sayfasına bir 'bonus bölüm' geldi. Sayfaya girdiğinizde yıldızlar tek tek belirmeye başlıyor ve dördüncü yıldızdan sonra bonus stage yazısıyla beşinci bir yıldız daha çıkıyor. Bu yıldızın altında belirsiz bir tarih var, gün ve ay kısımları XX şeklinde gösterilmiş. Bu sayılar da yavaş yavaş mı açılacak, yoksa son ana kadar duyurunun tarihini bilemeyecek miyiz, o kısmı henüz belli değil.

Bakalım Platinum Games şu son oyununu ne zaman duyuracak?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum