PlatinumGames 2020'de Çok Sayıda Yeni Duyuru Yapacak

Daha Bayonetta 3'ü bile görmedik

Şu an Bayonetta 3 ve Babylon's Fall üzerinde çalışan PlatinumGames yıl içerisinde irili ufaklı duyurularla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Stüdyonun başkanı Kenichi Sato ve Atsushi Inaba bu yılki planlarından bahsettiler ve bu yıl PlatinumGames ismini sıkça duyacağımızı söylediler.

"Yılın başlarında yapacak bir çok büyük duyurumuz var, bizi takip etmeye devam edin" diyen Sato, Tokyo Olimpiyatlarının çok önemli olduğunu çünkü tüm dünyanın gözünün Japonya üzerinde olacağını söylüyor. "PlatinumGames dünyanın dört bir yanındaki hayranlarının dikkatini çekmek ve herkesin yüzünü güldürmek için bütün gayretini sarf edecek" diyor Sato.

Inaba da benzer biçimde "yılın ilk aylarından başlayarak bazıları büyük, bazıları küçük çeşitli duyurularımız olacak ve bunlar yıl boyunca devam edecek" demiş.

Henüz Bayonetta 3'ten oynanış videosu bile görmediğimizi düşünürsek PlatinumGames'in planları gerçekten de merak uyandırıyor. Sony'nin yılın son State of Play gösteriminde Babylon's Fall'u yeniden görmüştük, sonrasındaysa Bayonetta ve Vanquish'in PS4 ve Xbox One için de çıkacağını öğrenmiştik. Ama artık PlatinumGames'ten daha farklı duyurular görmeyi de bekliyoruz tabii.

Mesela Astral Chain'in Switch dışına da geleceğini açıklasalar fena mı olurdu?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum