PlayerUnknown's Battlegrounds İki Milyon'dan Fazla Sattı - Daha Da Satacak Gibi Sanki

Dün bir, bugün iki... Üç milyon da herhalde ay sonunda...

 Yaklaşık bir aydır çılgınlar gibi oynadığım ve beni kendisine deli gibi bağlayan PlayerUnknown's Battlegrounds'un satışları 2 milyonu geçti. Oyun 10 Nisan'da 1 milyon satış barajını aşmıştı.

Mart oyunda erken erişime açılan ve "Battle Royale" modlarını tek bir oyun olarak toplayan Battlegrounds, herhalde piyasadaki bitmişe en yakın erken erişim oyunlarından biri olabilir. Düzenli olarak geliştiriliyor olması da büyük bir artı. Evet oyun çıkalı daha kısa bir süre oldu, ancak geliştiricilerin düzenli olarak güncellemeler sunması ve her sıkıntıya hemen çare bulmaları gayet güzel detaylar. 

Tabii ki optimizasyonu henüz tamamen bitirilmediği için FPS sıkıntıları yaşayan oyuncular var, ancak zamanla grafik optimizasyonu da tamamlanacaktır. Yarım bırakılıp kaçılacak bir proje olmadığı ortada. Ellerinde altın yumurtlayan bir tavuk varken Bluehole Studio'nun bu kadar kazandığımız yeterli diyeceğini hiç sanmıyorum.

Haftada birkaç defa oyun kazanan biri olarak hazırladığım naçizane "Battlegrounds'ta Kazanma Rehberi"ne bir göz atın derim sevgili Oyungezerler.

Ayriyetten yerde kızartma tavası bulduğunuzda almayı unutmayın. Kızartma tavası arka tarafınıza ekstradan koruma sağlıyor!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum