PlayerUnknown's Battlegrounds Artık Dünyanın En Çok Satan Erken Erişim Oyunu

Oyuncuların temel ihtiyaçları arasında ekmek, su ve PUBG var galiba...

 Erken erişime açıldığı ilk günden bu yana çılgınlar gibi oynanan ve kitlesini sürekli olarak artıran PUBG, Steam'de CS:GO'yu da dönem dönem geride bırakıyor ve gözünü DOTA 2'nin tahtına dikmiş durumda. 

PUBG'nin bu iki oyundan da pahalı olduğunu (hatta Dota 2 ücretsiz neticede) ve daha hiç indirime bile girmediğini düşünürsek ortada takdir edilesi bir başarı var. Oyun satışlarda da DayZ, Rust, ARK derken son olarak H1Z1'i de solladı. PUBG bu ay itibariyle toplamda 7 milyon satışı da geçmiş bulunuyor. Yani oyun nereden baksanız en az 210 milyon dolar civarı satış yapmayı başardı. Üstelik PUBG daha Xbox One'da çıkmadı bile ve bu konsolda da resmi bir çıkış yapacak.

> PUBG'de 7 KM'den Adam Vurmak

Bununla birlikte oyuna artık her hafta güncelleme gelmeyecek. Hatta aylık güncellemer de garanti değiller. Oyunun geliştirici firması Bluehole Studios, ilk günden beri her hafta ve aylık olarak oyuna güncellemeler getiriyordu. Ancak meraklanmayın, şirkete göre bunun sebebi bu kadar sık şekilde güncelleme yaptıklarında sorunları çözmekten ziyade yeni sorunlara kapı açmakmış. Oyunun geliştirilme hızını ve çözümleri kalıcı yapmak adına böyle bir karar almışlar ve tempolarında bir düşüş olmayacakmış. Hala aynı hızda ve hatta ekiplerini genişleterek oyunu aktif ve güncel tutmak için büyük çaba harcayacaklarının sözünü veriyorlar. 

Oyuna eklenecek yeni haritalar için de sıkı bir çalışma içerisinde olduklarını biliyoruz. Oyunun 2018 başlamadan resmi çıkışını yapması bekleniyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum