PlayerUnknown's Battlegrounds'un Çöl Haritası Ortaya Çıktı!

Orada bisiklet mi görüyorum ben?

Steam Yaz İndirimleri'ne rağmen satışlarda zirvedeki yerini bırakmayan PlayerUnknown's Battlegrounds'un çöl haritaları ortaya çıkıyor.

Oyunun baş geliştiricisi Brendan Greene (PlayerUnknown'un ta kendisi), Bluehole'un ABD'deki yeni stüdyosunu ziyaret etti. Bu yeni stüdyonun şerefine de kendi sosyal medya hesaplarından yeni haritadan iki tane ekran görüntüsü attı. Bildiğimiz çöl aslında, ancak bu tema oyundaki pek çok kamuflaj kıyafetine anlam katacak. Neticede kaki ve açık renkli kamuflajlar şu an ki haritada neredeyse hiç işe yaramıyorlar.

> PUBG'de Şu Ana Kadar 25 Bin'den Fazla Hileci "Banlandı"

Bir diğer ilginç detay da kıyıdaki bisikleti görmek oldu. Bir diğer erken erişim oyunu DayZ yaklaşık üç yıl önce oyuna bisiklet eklenecek demişti, fakat hala eklenmedi. PUBG ise bu konuda sektördeki rakibinden daha hızlı davranacağa benziyor. Oyundaki araçların hepsinin oldukça sesli olduğunu düşünürsek bisiklet duruma göre gerçekten faydalı olabilir. Buna ek olarak bisiklet çeteleri de yapabiliriz!

pubg-l pubg-l2

Son olarak oradaki tren de ilgi çekici duruyor ve kullanılabilir olacak mı diye de bir soru işareti uyandı kafamda. Brendan Greene'ye bu konu hakkında bir e-posta attık, bakalım yanıt verecek mi? Oyuna bir de gece modu gelse harika olacak.  

> Xbox One ve PC Oyuncuları PUBG'yi Birlikte Oynayabilecek

PUBG'nin son yamasıyla oyuna eklenen P18C tam otomatik tabanca ile Groza Taarruz Tüfeği de canavar gibi olmuş açıkçası. Tam teçhizatlı bir P18C tabanca ile kısa mesafelerde çok etkili olabiliyorsunuz ve adeta bir ana silah gibi çalışıyor. Groza ise taarruz tüfekleri arasında şu an için en güçlüsü gibi gözüküyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum