PlayerUnknown's Battlegrounds'a Yeni Bir Silah Geliyor

Bir sonraki aylık güncelleme ile birlikte PUBG'ye yeni bir tabanca eklenecek.

 Kısa bir süre önce Microsoft'un E3 konferansında PlayerUnknown's Battlegrounds'un Xbox One'a geleceğini öğrendik. Üstüne bir de oyuna zombi modunun ekleneceğinin haberi geldi tabii.

Bu sıradışı gelişmelerin yanına ek olarak oyuna yeni bir tabanca ekleniyor. Battlegrounds'un bir sonraki aylık güncellemesi ile oyuna dahil edilecek olan Glock 18-C hakkında hiçbir bilgi verilmedi aslında ve sadece bir görsel paylaşıldı. Mevzubahis tabancamız gerçek hayatta 9mm mermi kullandığı (gerçi alternatif mermiler de kullanıyor da genel olarak 9mm diyelim) için oyunda da bu mermi ile çalışacaktır. Ek olarak bu tabancanın full otomatik modu bulunuyor. Yani ateş tuşuna basılı tuttuğumuzda şarjördeki mermileri seri bir şekilde boşaltabiliyor.

steam-yaz-indirimlerinde-ucuzlamasini-bekledigimiz-oyunlar

 Glock 18-C, başlangıç için fena bir tabanca olmayacak gibi. Üstelik oyunun ilerleyen kısımlarında da full otomatik modunda iyi bir alternatif olabilir. Böylece uzun menzilli tüfek, pompalı tüfek ve Glock 18-C ile seri atış yapan silah ihtiyacımızı karşılayabilir ve pek çok alternatif senaryoya karşı hazırlıklı olabiliriz.

Oyunda daha başarılı olmak ve bazı gizemleri çözmek istiyorsanız sizi şu mini rehberimize alalım Oyungezerler. Aynı zamanda uçağın gittiği yönü tayin etmek ve hatırlamak, uçaktan en uzak nereye atlayabileceğinize bakmak ve duvarın kapanma sürelerini düzenli olarak kontrol etmek için de bu haritayı kullanabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum