PlayerUnknown's Battlegrounds'un Yeni Haritaları Ortaya Çıktı

Kar, çöl, dağ ve tepe... 

 Erken erişime açılmasının ardından kısa sürece iki milyon kopya satan ve Türkiye'de de çılgınlar gibi oynanan PlayerUnknown's Battlegrounds geliştirilmeye devam ediyor, hem de tam gaz!

Klasik ada haritasından sıkılan oyuncular için iki yeni haritanın geldiği müjdelenmişti hatırlayacağınız üzere, ancak bu iki harita hakkında bilgiler biraz muallaktaydı. Bununla birlikte ortaya çıkan iki eskiz ile birlikte iki yeni harita hakkında pek çok detayı öğrendik. 

> Battlegrounds'ta Kimseyi Öldürmeden Birinci Oldular

Haritalardan ilki Adriyatik Denizi'nde, eski Yugoslavya'ya ait bir bölgede. Yine bir ada tabii ki ve adamızın kuzeyi ile güneyi arasında büyük bir zıtlık söz konusu. Kuzey'de yoğun ormanlık bölgeler varken güney tarafında ise Akdeniz havası ve bu havanın bitki yüzeyi mevcut. Bu haritanın merkezinde ise karlı dağlar var. Yani bu harita bizi farklı farklı atmosferlere tamamen doyuracak. Üstelik beyaz kıyafetlerin de sonunda bir anlamı olacak. Lamba gibi gezmek yerine karda kamufle olabileceğiz. Harita 8'e 8 km uzunluğunda ve genişliğinde olacak.

battlegrounds map 1battlegroudns map 2

İkinci haritamız ise yarı yarıya daha küçük ve sadece 4x4 km'lik bir alandan oluşuyor. Çölde geçiyor. Savaşlar ve çölün amansız şartları bu eski şehri darmaduman etmiş, güzelliğini tarihe gömmüş adeta. 

PlayerUnknown's Battlegrounds'ta kazanma rehberimize bir göz atmayı unutmayın sevgili Oyungezerler.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum