PlayerUnknown's Battlegrounds Yakında Erken Erişimde Çıkıyor

Battle Royale modlarının yapımcısının kendi oyunu

H1Z1'in 'King of the Kill' ile yakaladığı başarının sahibi ve Arma serisine yaptığı 'Battle Royale' modu ile bir nevi yeni bir oyun türü yaratan PlayerUnknown'un kendi oyunu yakında çıkıyor.

PlayerUnknown's Battlegrounds adındaki oyun (şimdi ben de bir tür yaratacak mod yapsam ben de kendi adımı koyarım oyuna), 23 Mart'ta erken erişimde Steam'de yayımlanacak. Bir süredir kapalı betası ile Twitch'te oldukça popüler olan oyun, direkt olarak türün yaratıcısı tarafından geliştirildiği için oldukça dikkat çekmiş durumda. Yine amaç gittikçe daralan bir haritada sona kalan olmak. Tabii bol bol ev gezmek, silah ve mühimmat toplamaya çalışmak ve haritaya iner inmez ölmemeye çalışmak gibi mekanikler de aynı şekilde duruyor.

Eğer şimdiden PlayerUnknown's Battlegrounds'ı ön sipariş ile edinmeye karar verirseniz, sitesinden 30$ ödeyerek satın alabilirsiniz. Böylece kendinize kapalı betaya giriş hakkı da sağlamış oluyorsunuz. 10$ daha fazla öderseniz de, hem arkadaşınıza vermeniz için bir kapalı beta anahtarı hem de oyun çıktığında Steam Pazar'da satılabilecek kostümlerin sahibi olabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum