PlayStation Now, PC İçin Resmen Duyuruldu

Söylentilerin doğru çıkması keyfi

Sony’nin PS3 oyunlarını stream etmenize ve farklı cihazlarda oynamanıza imkân tanıyan PlayStation Now, Windows için resmen duyuruldu.

Daha önceki haberimizde de belirttiğimiz gibi Sony tam da 23 Ağustos gecesi beklenen açıklamayı yaptı ve söylentileri doğruladı. Buna göre aralarında Uncharted, God of War, Ratchet & Clank, The Last of Us ve Journey gibi yapımların bulunduğu 400’den fazla oyun artık PC’de oynanabilecek.

Bunu yapabilmek için birkaç şeye ihtiyacınız var. Birincisi ayda 19,99$ ödeme sistemi bulunan PlayStation Now’a abone olmak. Deneme süresi de bulunan hizmette aboneliğiniz sona erse bile kayıtlı oyunlarınız silinmiyor ve daha sonra tekrar devam edebiliyorsunuz.

İkincisi en az 5 Mbps bağlantı hızı. Üçüncüsüyse kablolu veya kablosuz bir DualShock 4 kontrol cihazı. PlayStation Now için duyurulan sistem gereksinimleriyse şöyle:

  • Windows 7 (SP1), 8.1 veya 10
  • 3.5 GHz Intel Core i3 veya 3.8 GHz AMD A10 işlemci
  • 2 GB RAM

Ekran kartı için bir şey söylenmemiş, ama sistemin PS3 grafiklerini birebir yansıttığı ve herhangi bir geliştirme yapmadığı göz önüne alındığında kafanızda az çok bir fikir oluşur.

PlayStation Now PC çok yakında Avrupa’da, daha sonrasındaysa Kuzey Amerika’da kullanıma açılacak. Daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum