PlayStation Plus Temmuz Oyunlarını İndirmeyi Unutmayın

Temmuz ayında sağanak yağış mı?

Temmuz ayının ortalarına doğru yaklaşırken oyun dünyasındaki kuraklık kendini iyice göstermeye başladı. Biz bir yandan büyük oyunların çıkışları için yıl sonunu beklerken, bir yandan da farklı platformlar oyuncularına bedava oyunlar sunmaya devam ediyor. Bunlardan en önemlisi de tabii ki Playstation Plus. Gelin, bu ay PS Plus sahiplerinin hesaplarına ekleyebilecekleri bedava oyunlara bir göz atalım.

PS Plus üyeleri Mayıs ayında Quantic Dream'in Beyond: Two Souls'una kapmışlardı. Şimdi de bir aylık aranın ardından bir diğer Quantic Dream oyunu, Heavy Rain, PS4'e sahip PS Plus üyeleriyle buluştu. Blanc Dağları’nın Quentin Tarantino’su, çılgın yönetmen David Cage’in üçüncü oyunu Heavy Rain'i, yakın zamanda piyasaya sürülen Detroit: Become Human'ı oynayıp beğenen herkese önerebiliriz.

Detroit: Become Human - İnceleme

Playstation 4 sahiplerinin hesaplarına ekleyebilecekleri diğer oyun, geçen sene piyasaya sürülen çevrimiçi yakın dövüş – aksiyon oyunu Absolver. Kendisi oyun dünyasını sarsmasa da dövüş oyunları severlere farklı bir deneyim sunabildiği için kendine ait bir topluluk oluşturmayı başarmıştı. 

Absolver ve Heavy Rain'e ek olarak; PS3 sahipleri Extreme Exorcism, Rayman 3 HD; Vita kullanıcıları da Space Overlords ve Zero Escape: Zero Time Dilemma oyunlarını PS hesaplarına ekleyebilirler.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum